Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok.
Olvasgattam egy darabig a hozzászólásokat de nem találtam megfelelő választ a kérdésemre ezért írok most.Jelenleg egy régi Toshiba lapim van 8 éve kb megvan semmi baja,csak utazok is és valami kisebb modernebb gépre szeretnék cserélni notebook vagy tablett pc.A microsoft surface pro 6 ot néztem először a sima go verziót de a nagyobb kijelző miatt és erősebb belső miatt inkább a pro-n gondolkodom. Tetszik kis helyen elfér lehet könnyebben hordozni mint egy nagy laptopot.Az ok amiért sokat gondolkodom az az hogy nem tudom mennyit bír ki egy ilyen taplet pc 4-5 év? ÉS ha pl az akkumulátora megadja magát vagy bármilyen más alkatrésze egyáltalán lehet cserélni benne vagy komplett tablet csere?
ÉS ha az aksija megadja magát megy akkumulátor nélkül tehát ha az áramra dugom úgy is üzemel vagy csak aksival? Minen válasz köszönök előre is ! ÜDv nektek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ÉS ha az aksija megadja magát megy akkumulátor nélkül tehát ha az áramra dugom úgy is üzemel vagy csak aksival? Minen válasz köszönök előre is ! ÜDv nektek