- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Garmin topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Vicces dolog történt: a Surface Prom a gépházban megjelenített egy új menüpontot, aktiválás névvel, ahol azt írta, hogy idén decemberben lejár a licencem, és az aktiválás gombra nyomva semmi sem történt. A kulcs utolsó 5 karakterét mutatta csak, az megegyezett az általam korábban lementett oem kulccsal, azt újra megadva hibát írt ki, majd az msdm kulcsot megadva aktiválódott és eltűnt a menü (három kulcsot mentettem le, oem, msdm, ie jelölésűeket). Teljesen tanácstalan vagyok mi történhetett. Használtan vettem, nem tudom hogy ez az eredeti gyári telepítés-e, de nem sok értelme lett volna lecserélni a kulcsot valami másra, ha már jár az eszközhöz. Illetve az msdm kulcsot kapásból el is fogadta.
Valakinem valami ötlete a jelenségre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest