Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
válasz
üzenetére
Na én meg kíváncsi voltam és feltettem. Nem kellett volna.
Újraindítás után azt hittem, hogy minden rendben, de nem volt. A jobb alsó sarokban kis ablakok jelentek meg, gondolom az automatikusan induló programokkal csinált/ellenőrzött valamit. Aztán behalt az egészmindenség. Az egér mozgott, de semmit nem tudtam csinálni, még a mágikus ctrl+alt+del sem segített, nem reagált arra sem. 2x restartoltam, 2x ugyenzt csinálta.
Na mondom kib@aszok vele, unistall. Hát ez sem ment egyszerűen, mert ugye 10mp után lehalt a rendszer, így mire betöltött a feladatkezelő, nem tudtam semmit csinálni.
Csökkentett vagy milyen módra is kiírt valami hibát.
A megoldást az jelentette, hogy kikapcsoltam a netet. Így már nem fagyott le a rendszer, CC cleaner, unistall, tisztítás.Szóval valami nem volt jó itt a gépen, inkább nem teszem fel később sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Robotporszívók
- Parfüm topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Újraindítás után azt hittem, hogy minden rendben, de nem volt. A jobb alsó sarokban kis ablakok jelentek meg, gondolom az automatikusan induló programokkal csinált/ellenőrzött valamit. Aztán behalt az egészmindenség. Az egér mozgott, de semmit nem tudtam csinálni, még a mágikus ctrl+alt+del sem segített, nem reagált arra sem. 2x restartoltam, 2x ugyenzt csinálta.