Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xrvman
    őstag

Az első képen látható jelzés, a Defender hibája miatt van.

Én ha a "Beállítások megnyitása"-ra kattintok, akkor a #1343-#1344 bejegyzésekben látható felület jelenik meg.

A BIOS-al kapcsolatos kérdésedre sajnos nem tudok választ adni, mivel én Intel-es gépet használok.
    De talán érdemes lenne a szöveg alatti "További információ" részre kattintani, esetleg ott található valami magyarázat.

Egyébként nálam ez olvasható: Az eszköz megfelel a fokozott hardverbiztonsági követelményeknek.

GoodSpeed

Ha megnyitod a Magelkülönítés részletei-t, ott is minden rendben van?

"További információra kattintás után ez a weboldal jön be.

Aszerint nekem van
    Biztonsági processzor
    Biztonságos rendszerindítás
    Ez látható a #1347-es hszemben.

Ám nekem nincs a listában:
    Magelkülönítés
    Memóriaintegritás
    Lehet, emiatt írja az aljára: "A szabványos hardverbiztonság nem támogatott"

Ok, AMD. (AMD Ryzen 7 3700X 8-Core.)
    Régebben volt AMD-s gépem, aztán hosszú időn keresztül csak Inteles volt.
    Ám úgy látszik, picit jobb az Intel ezen téren.
    Csak amiatt vettem most AMD-t, mert a fogyasztási plafont az AMD procija jobban korlátozza, míg az Intel el tud szállni fogyasztásilag, ha játszanak a géppel.

• Az első képen látható jelzés, a Defender hibája miatt van.

Én ha a "Beállítások megnyitása"-ra kattintok, akkor a #1343-#1344 bejegyzésekben látható felület jelenik meg.

A BIOS-al kapcsolatos kérdésedre sajnos nem tudok választ adni, mivel én Intel-es gépet használok.
    De talán érdemes lenne a szöveg alatti "További információ" részre kattintani, esetleg ott található valami magyarázat.

Egyébként nálam ez olvasható: Az eszköz megfelel a fokozott hardverbiztonsági követelményeknek.

GoodSpeed

Ha megnyitod a Magelkülönítés részletei-t, ott is minden rendben van?

Igen:

Új hozzászólás Aktív témák