- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
anjani182
őstag
...... fiam Te sík ..... vagy..... bele kellene menned a......... beállításokba és kivenni a pipát a kezdőlapos .... elől! Érted??? De ...... azt hiszed, hogy téged ..... az MSN akkor nagyon ..... .... vagy... higyjél a többieknek .... vagy na...
Üdv, Jani
Kicsit finomítottam a hozzászólásodon. Most utoljára -- lesaux -
Szuri
tag
Na közben utánanéztem.
Csak akkor állítódik nálam rendszerindításkor az IE kezdőlap msn.com-ra automatikusan, ha korábban kezdőlapnak üres lapot (about:blank) állítottam be. De ha én üres lappal akarom indítani az IE-t, akkor ne akarja egy oprendszer azt átpiszkálni!
Szerintem ez így lenne normális… -
Szuri
tag
Közben levakartam MSN Gaming Zone-t (bár anno telepítése után még nem művelt ilyen dolgokat Windows-om), a hiba változatlanul fennál.
Ha még valaki esetleg nem értette meg: hiába állítom át IE kezdőlapját, amikor legközelebb indítom a gépem akkor MS kérdés nélkül automatikusan átállítaná ha nem lenne Ad-Aware-m www.msn.com-ra. (Passport automatikus bejelentkezést már ezen az oldalon ki tudtam lőni.)
Tudom hogy elkezdődött a böngészőháború is Google ellen, de akkor is, hagy döntsem már el, hogy mi legyen a kezdőlapom! -
Szuri
tag
Alvin_ti4200:
Félreértetted a hozzászólásomat. Internet Explorerrel van ez a gond.
X-COM:
Szerintem egész jól használhatók a Microsoft programok, de ettől még pofátlanságnak tartom azt, ha MS rám akar erőltetni valamit (MSN, Passport...).
GaBBoR:
Köszi, valószínűleg igazad van, megnézem. -
GaBBoR
tag
Nálam akkor fordult elő hasonló, mikor felraktam az Msn Plus!-t. Aztán leszedtem ,és felraktam mégegyszer, de már figyelmesen olvastam az installt. Egyik helyen kérdezte, hogy elfogadome a szponzori kiegészítést vagy nem. Erre persze elsőre igent nyomtam, de másodszorra már nemet. Nem is rakott fel utánna semmi reklámot, és a kezdőlap is maradt üresen.
Nem lehet, hogy az MSN Gaming Zone-al is felkerült egy hasonló vacak? -
X-COM
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
mer így van ok egy kis fikázásra
-
Szuri
tag
Bár Ad-Aware megfogja, azért pofátlanság hogy Microsoft ilyeneket művel. IE kezdőlapját MSN-re állítja, ahol automatikusan beléptet .NET Passport-ba. (Minden indításnál próbálkozik.) Le lehet ezt lőni valahogy?
Ad-Watch eseménynapló, exportálása 2004.05.05.
Összes esemény:1
===============================================
2004.05.05. 21:00:22 - Detektált registry módosítás
Gyökér:HKEY_CURRENT_USER
Kulcs:SoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain
Érték:Start Page
Adat:about:blank
Új adat:http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd={SUB_PRD}&clcid={SUB_CLSID}&pver={SUB_PVER}&ar=home
Lehetséges böngészőkém telepítés (Blokkolt)
Ezek vannak a gépemen, amiknek esetleg lehet hozzá köze: Windows Messenger 5.0, MSN Gaming Zone. (MSN Explorert már leirtottam korábban.)
Aktív témák
Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Revolut
- Energiaital topic
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Chrome
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest