Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Google sheetseset kérdezhetek?

Készítettem egy ilyen kitölthető táblázat féleséget videós projektek követésére. A cél hogy év végén mindenre külön lehessen szűrni, és kideríteni milyen eszköz/ember stb dolgozott a legtöbbet, mire nincs szükség, esetleg hol veszett el bizonyos cumó.
A lényeg hogy általában egy naposak ezek a mókák, de azért néha előfordul több napos forgatás. Arra lennék kíváncsi hogy nincs valami elegáns módja hogy a Day 2 nél egy pipálható menüvel aktiváljam ugyan azt a struktúrát amit az elsőnél megadtam?
Arra gondolok, hogy addig inaktív lenne, nem látszanak vagy csak nem lenne kattintható amíg nem aktiválom.
Nem vagyok biztos benne hogy szükség van rá, de elegánsabb lenne, és talán könnyebb lenne szűrni év végén, de ez nem biztos.Még sosem csináltam ilyesmit, szóval nem tudom hogy valami nagyon banálistat, vagy csak simán nem megoldható dolgot kérdeztem

Köszi
szerk. Az érdekelne hogy van rá valami mód, hogy ha minden projektet külön TAB ra rakok, akkor egy kulcsszóra rákeresve kilistázza az összeset? Tehát ha rákeresek x kamera nevére, kiadja az összes projektet , hogy lássam hányban szerepelt, ne csak ugráljon egyikről a másikra, hogy manuálisan kelljen összeszámolni? Nekem csak a ctrl+F féle keresés van meg, de az 100+ projektnél már horror lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest