Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

Google sheetseset kérdezhetek? :)

Készítettem egy ilyen kitölthető táblázat féleséget videós projektek követésére. A cél hogy év végén mindenre külön lehessen szűrni, és kideríteni milyen eszköz/ember stb dolgozott a legtöbbet, mire nincs szükség, esetleg hol veszett el bizonyos cumó.

A lényeg hogy általában egy naposak ezek a mókák, de azért néha előfordul több napos forgatás. Arra lennék kíváncsi hogy nincs valami elegáns módja hogy a Day 2 nél egy pipálható menüvel aktiváljam ugyan azt a struktúrát amit az elsőnél megadtam?
    Arra gondolok, hogy addig inaktív lenne, nem látszanak vagy csak nem lenne kattintható amíg nem aktiválom.
    Nem vagyok biztos benne hogy szükség van rá, de elegánsabb lenne, és talán könnyebb lenne szűrni év végén, de ez nem biztos.

Még sosem csináltam ilyesmit, szóval nem tudom hogy valami nagyon banálistat, vagy csak simán nem megoldható dolgot kérdeztem :D

Köszi

szerk. Az érdekelne hogy van rá valami mód, hogy ha minden projektet külön TAB ra rakok, akkor egy kulcsszóra rákeresve kilistázza az összeset? Tehát ha rákeresek x kamera nevére, kiadja az összes projektet , hogy lássam hányban szerepelt, ne csak ugráljon egyikről a másikra, hogy manuálisan kelljen összeszámolni? Nekem csak a ctrl+F féle keresés van meg, de az 100+ projektnél már horror lenne.

Új hozzászólás Aktív témák