Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
DrDobos
üzenetére
Compare All Microsoft 365 Plans | Microsoft
a basicben nincs letölthető.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Nem egészen értem most ez hogy van, az Office 365 a gépre letöltve fizetős, weben keresztül használva ingyenes?
-
hucsikoi
senior tag
Sziasztok
Ne haragudjatok, ha buta kérdéssel állok elő.
AZ Office 2019-et lecseréltem 2021-re. Sajnos az Office 2021-el nem tudom megnyitni a régi dokumentumokat. Én vagyok láma? Van rá valami megoldás, hogy tudjam használni a régi dokumentumaimat? -
martonl
senior tag
Meg lehet még oldani, hogy régebbi (nem Oauth kompatibilis ) e-mail klienssel lehessen használni a M365-öt? Próbáltam bekapcsolni az adott felhasználónál az IMAP-ot, bejelentkezést alkalmazásjelszóval, kikapcsolni a modern hitelesítést, de egyik se jó, az IMAP szerver (outlook.office365.com) rossz jelszóra hivatkozik. Mit rontottam el vagy hagytam ki?
-
andreas49
senior tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Az Excel fórumban gyorsabban kapsz választ:
Microsoft Excel topic - PROHARDVER! Hozzászólások -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi!
-
-
Sziasztok!
Vettem Office 365-öt, és a Microsoft Fiókomon keresztül telepítettem. De nem volt választási lehetőség a telepítésnél, így felpakolt egy csomó olyan programot, amire nincs szükségem, például OneNote, Acces, de akár az Outlook. Hogyan lehet ezeket eltávolítani?
Köszönöm!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Van Microsoft 365 előfizetésem.
A laptopra töltött verzió most mégis azt mondja, hogy inaktiválásra került a microsoft 365 termék. A kettő között nincs is kapcsolat? Mármint attól, hogy van előfizetésem az csak a felhő alapúra érvényes és a letöltött esetében szükséges egyéb kulcs vagy váltás? Együtt lett telepítve, úgy rémlett hogy van kapcsolat. -
GEPESZ66
veterán
Én még Office 2016-ot használok.
Azon gondolkozok, hogy váltani kellene Office 2021-re.
Honnan lehet jó áron venni ilyet, amit, ha új gépet veszek, arra is telepíteni lehessen? -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Nem értem a Microsoft 365 előfizetését, mondjuk nem is nagyon foglalkoztam vele...
Van ebayen vásárolt Windows 10 és Office 2019, egyszer fizetős vásárlásom, pc-n használom is mindkettőt.
Mobilon frissült a csomag Microsoft 365-re, amit ugyanazzal a fiókkal használok.Most akkor ez ugyanaz a rendszer? Ugyanaz az előfizetés? Mármint úgyértem, hogy a mobilos verzióra semmit nem fizettem sosem, mégis működik. Hozzá teszem, hogy szövegfájlok, táblázatok, ppt-k olvasására, valamint szkennelésre használom, semmi extra szolgáltatás nincs rajta.
Szóval ez most hogy működhet? Vagy ez a "365" csak fantázianév, de nem ugyanaz, mint az éves előfizetéses rendszer?
-
kammler
senior tag
válasz
-szabi-
üzenetére
Ja, hát hogy amúgy egyben offline telepítőként le lehet-e tölteni a microsoft oldaláról nem tudom, de attól, hogy letölti netről a telepítőjük, és úgy telepíti, attól még lehet nem 365. Biztos, hogy le lehet tölteni a teljes offline iso-t amúgy, tőlük valami oldal mélyén, még ha nem is találod. Vannak ilyenek is, hogy office downloader stb. és ez nem vmi warez ökörség, csak letölti a gyári iso-t. Ugyanezek megvannak windows iso-kal is. Aztán ha van megvett termékkulcsod aktiválod neten, és kész. Például office iso downloader. Aztán akkor nem kell keresgetni. Mellesleg van havi előfizetés is, nem csak évi. Évi 15 ezer körül van az egyszemélyes. Szerintem megéri. Egyszerre öt gépen is tudod használni. Ha egy gép elromlik stb. akkor azt le tudod választani, nem foglalja a licenszet. Ha belépnél egy hatodikra amúgy, akkor egy gépből kiléptet mikor indítod az office-t. De úgy rémlik talán meg is kérdi melyikből léptessen ki. Talán túl jó is, kíváncsi vagyok ezen nem szigorítanak-e. Én egyszerre most három gépen vagyok belépve.
-
-szabi-
addikt
válasz
kammler
üzenetére
Régen a 2010-ről váltottam 2016-ra és most elgondolkodtam újabb frissítésről.
Keresésre 2021-est adta a legújabbnak.
MS oldaláról a 2010-est még teljes értékű telepítőként tudtam letölteni de 2016-os már csak egy 6mb-os online telepítő fájl.
Gondolom 2021-es is utóbbi lenne, vagy itt már másképp van? -
-szabi-
addikt
Hi
Szerintetek office 2021 volt az utolsó megvásárolható irodai csomag?
Immáron csak az éves előfizetéses 365 lesz elérhető?üdv
-
válasz
liszi70
üzenetére
A középiskolaiba nem tud belépni, ha megszűnik a KRÉTA hozzáférése, vagy ha az nem volt és iskolai igazolással regisztrált, akkor pedig megújításkor nem lesz már jogosultsága.
A régi, még OH-s regisztráció is kifut lassan mindenkinél - az oldala régen meg is szűnt már, átirányít az újra -, a fentit nem erre írtam, az már az új. Az OH-s és az újabb is tartalmazza a letölthető és telepíthető, offline használatot.
Ott van, illetve lehet gond, ahol direktben a Microsoftnál regisztrált valaki - vagy az intézmény és a rendszergazda osztott jogot -, mert azoknál jellemző az A1.
Felsőoktatásnál intézménye válogatja, ha van megfelelő eduID, azzal komplett (telepíthető) csomag használható, de alig néhány ilyen akad - négyről tudok jelenleg -, a többinél változó, de jellemzően a szerényebb verziót adják. -
"mint írtad is létrehoztak neki egy Office 365 fiókot ... ezt egyénileg nem tudod megcsinálni, csak belépsz a mér létrehozott fiókba, kvázi aktiválod"
1. Szóval ha egyénileg regisztrál egy diák, akkor is a saját sulija hozza létre neki a fiókot, amit aktiválnia kell? Jól értem? Szóval nem lennénk előrébb az egyéni reg esetén sem?
2. És iskolaváltás esetén mi a helyzet? Ha tavaly regisztrál a fiam, amikor még gimnazista volt, akkor idén az egyetemen mi lenne a fiókjával? Ha mondjuk a gimnázium A3-ba volt, az egyetem meg A1, vagy fordítva, olyankor mi van?
-
wwhy
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Igen, megvásárolt verzió attól, függ, hogy mennyi pénz van a zsákban. Vannak intézmények, ahol van A3-as SKU, de mivel csak xxx számú licenc van benne, csak a kiváltságosakat regisztrálják ebbe a csomagba, a pórnép marad A1-ben.
Már nagyon régi HU összefonódása az MS-el, érdemes csak elidézni a 2018-as botrányt ...Külön érdekesség, hogy mi lesz az A1 Plus SKU megszűnése után (2024 aug), mert sok intézménynek van ilyen. Vszleg sokan fognak pofára esni, mert visszakerólnek a sima A1-be, és ugrott az offline Office :-(
mint írtad is létrehoztak neki egy Office 365 fiókot ... ezt egyénileg nem tudod megcsinálni, csak belépsz a mér létrehozott fiókba, kvázi aktiválod.
Akkor lenne teljes körű, ha megveszel egy O365 csomagot, mert az intézménynek A1 csomagja van, és ebben nincs offline Office
-
Köszi mindkettőtöknek!
"Attól függ, milyen verziót biztosít adott intézmény."
A verzió pedig attól függ, hogy szerződtek a microsofttal? Létezik szerződés a sulik és ms között? De hát egyénileg is lehet regisztrálni. Vagy mi határozza ezt meg?
Lehet, jobb lett volna, ha egyénileg regisztrálunk a fiamnak, akkor teljeskörű lenne az office?
-
Sziasztok!
A fiam elsőéves lett egy egyetemen, ahol létrehoztak neki egy Office 365 fiókot. Ezt írták:
"Tisztelt Hallgató,
Tájékoztatjuk, hogy az Office 365 fiókját* létrehoztuk, ez szükséges az intézményi távoktatási platform, az MS Teams használatához, valamint számos egyéb online szolgáltatást is biztosít (levelezés, naptár, felhő alapú tárhely stb.).
Az Office 365 használatához a https://www.office.com/ internetes oldalon lehet bejelentkezni. (....)
*A hallgatók számára a Microsoft által biztosított jelen licenc nem jogosít az Office programcsomag asztali alkalmazásainak (Word, Excel stb.) használatára."Hogyhogy nem jogosít a Word, Excel stb. használatára? Nem úgy volt régebben, hogy teljeskörű office-t kaptak a tanulói jogviszonnyal rendelkezők?

-
Taci
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Próbáltam rájönni, vajon mit fordíthattak félre, de erre nem gondoltam, pedig igazad lehet.

-
-
Taci
addikt
Az Office javítása közben az alábbi üzenet fogadott... Mennyire beteg már ez...?

-
Üdv! PowerPoint-ban (gépre telepített O365) kipróbáltam egy angol tutorial alapján "betűket feltölteni videóval", nagyon pofás dolgok hozhatók ki belőle. A srác miután kijelölte a szöveget és a videót, a keresőbe írta be, hogy merge shapes, azaz, mint utóbb kiderült alakzatok összevonása néven fut a magyarban. Az bosszantott fel, hogy sehol nem találtam meg magyarul, de még angolra állítva sem ezt az opciót a füleken, csak ha én is beírtam a keresőjébe. Ez ilyen hidden feature vagy miért nincs ott alapból, látható helyen? Köszi!
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, egy számítógépre az 0365-ön keresztül telepítettem az office alkalamzásokat, és az ehhez járó otulook-ba felvettem minden eddig e-mail címem, korábbi e-mailjeim stb. Hogy minden meglegyen. Van rá mód, hogy valahogy megszakítsam az előfizetésem és valami standard csomagra váltsak úgy, hogy az outlook-ommal ne történjen semmi komolyabb változás? Vagy mennyire bonyolult az outlook-os dolgaim átmentése egy másik outlookba?
-
madkiller
őstag
Sziasztok!
Van itt MS Projectben jártas ember? Főleg olyan, aki vállalná díjazás fejében egy sávos ütemterv elkészítését. Az ütemterv elkészült, valószínűleg ebben a programban meg van pdfben és az lenne a feladat azt kellene bevinni Ms Projectbe. Ha nem is itt, de ha ilyen ismerős lenne valakinek, aki ezt megtudná csinálni nagyon hálás lennék.Előre is köszönöm a segítséget
-
-
Sziasztok!
Arról van valami infó, hogy mikor jön a Mac-es 365-re a copilot?köszi
-
Sziasztok, ha már így szóba került az Office vásárlása.
December-január környékén jár le a családi csomagom (18e volt, azért azt vettem). De elég lesz az egyszemélyes is szerintem. Előre érdemes megvenni? Fel lehet tölteni a kódot, vagy majd csak ha lejárt?
Az eMAG-nál hirtelen felment az ára, de pl. a Mysoftnál jó áron van a dobozos ingyen szállítással. A QQ2 kód alapján van különbség? Itt az Árukeresőn valamelyik dobozos, valamelyik magyar... Nekem magyar mellett angol nyelv is kellene, de szerintem le lehet tölteni a nyelvet, most is le tudtam, igaz direktbe a MS-től vettem. -
bon
őstag
Nem teljesen legálisak. Én is vettem direkt olcsó kulcsot, ami már gyanu is, hogy online nem aktiválható csak telefonon, az tény, hgy műkődik, de többszőri aktiválás nem engedélyezett, (ismerősnek megfelelt így). Én magamnak amióta létezik, veszem a családi office 365 előfizetést, na az teljesen legális.
-
Ez egy jó kérdés. Olyanba már belefutottam, hogy az előző verziókat (bejelentkezéseket) nem törölték és a max fiókszámot, (családinál 5 db talán) felhasználták. Ekkor elég volt kilépegetni a régiekből és csak az aktuálisat meghagyni. De ez pár éve volt, remélem jól írtam, mert kb. ez volt a lényeg.
Itt amit fentebb írtak, az lehet, hogy nem kompatibilis. Egyszer voltam egy gyorstalpalón, azt mondta az oktató, a legfrissebb a tuti, mert abban biztos benne van minden új funkció, emiatt is fizettem elő és kompatibilitással sincs gond.
Az eMAG-os, vagy a notebookstore ár a legjobb, dobozos, fizikailag megfogható. Amúgy ennyi a hivatalos Micorsoft.hu weboldalon. Az eMAG értékelések között említik is.
-
cidalain
veterán
Kb egy ugyanolyan párezer forintos retail licensz a legolcsóbb, mint amilyet korábban vettél. Ha nem változtatsz hardvert akkor jó lesz addig. De ha igen, akkor majd veszel egy újat, az aktuális legújabb officehoz. Még mindig olcsóbb egy fix, hardverhez kötött egyszeri licensz kb 5k-ért, 2-3 évente (és akkor egyben a verzióupgrade-et is letudod).
Ennek egyébként elvileg működni kellene Win verzió upgrade esetén is, de lehet hogy van ilyenfajta korlátozás is. Illetve kérdés, hogy melyik Office verzióról van szó, mert lehet hogy azt nem támogatja a Win11. Pl office 2021-től felfelé márt nem lehet Win7-re tenni, így el tudom képzelni, hogy ez fordítva is lehet, hogy a régieket meg nem engedi W11-en futni. -
Szia. Win 10 indításakor, néha feljön egy üdvözlő ablak, ahol 1-2 alap beállításon végig kell futni, ott fel szokta ajánlani a családi 365-ös csomagot féláron. Ez az első évre vonatkozik. Ez ha előjön, vagy elő tudod csalogatni 11-en akkor nyert ügyed van. De lehet fel is ajánlja, ha regisztrálni/előfizetni akarsz a 365-re. De akár egy sima webáruhazában is elcsíphetsz akciót eMAG, vagy ott pl.: az Amazon.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Kb. 2 éve mikor összeraktam az új PC konfigomat vettem innen az Apróról ÁFÁs számlával egy Office csomagot, akkor a kulcsot fel is tudtam tölteni az Microsoft fiókomba, tehát biztos legális volt. Kb. 2 hete frissítettem a Windows-omat 10-ről 11-re (ez is szintén legális természetesen), viszont innentől nem fogadta el az Office kulcsot, azt írja nem lehet aktíválni és kb. a mai naptól már bizonyos dolgok elkezdtek nem működni.
Na most mindenhol az Office 365-öt látom a csapból is folyni. Most az a kód, amit megvettem 2 éve, az valami egyszeri Windows-hoz kötött valami lehetett vagy egyszerűen "megszünt" az Office nem "365-ös" régebbi verziója?
Mi jelenleg a legolcsóbb megoldás arra, hogy magánszemélyként legális Office-hoz jussak, ami meg is marad előfizetés nélkül?
Köszönöm szépen előre is az észrevételeket!
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok! Office 2016-ról van szó, magyar nyelvű alapból viszont szeretném angolra állítani. A nyelvi beállításokban nem találtam olyat hogy másik nyelvet hozzá lehetne adni. Hogyan lehetne átállítani?
-
Tybor66
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
A 60 perc ingyenes Skype beszélgetés magyarországon csak vezetékes vonal hívására használható fel.
[link] -
llspencerll
tag
válasz
llspencerll
üzenetére
Úgy tűnik megoldódott.
Office alkalmazás, Fiók menü, licensz frissítés bejelntkezéssel, ujraindítás. Be volt jelentkezve, úgy is lett telepítve a https://setup.office.com/ on kersztül.... Mindegy is. MS...
Köszi szépen, ha foglakoztál ezzel! -
llspencerll
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Adott a lányom Win11-es gépe amire vásároltam egy office 2021 plus-t.
(Nagy nehezen) sikerült az MS fiókjához társítani, majd telepíteni, de nem enged se meglévő fájlokat szerkeszteni vagy újat létrehozni.
"a rendszergazda csak megtekintést és nyomtatást állított be az PowerPoint alkalmazásra." [link] Majd ez a link "segítség" gyanánt.
A környezetről annyi talán érdekes, hogy családi csoportban vannak a fiókjaink. Az övé 16 évesre van állítva, Family Safety-n keresztül nyomon is tudom követni a tevékenységét.
A gépén a fiókjának rendszergazda jogosultsága van, ezért nyafog is a Safety, hogy javítani kéne (ez valószínűleg mellékes). Én nem korlátoztam semmit se a gépen, se a Safety-ben. Segítséget előre is köszönöm! -
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
No, a hitelesítés sikerült, azonban, ha hívok egy magyarországi mobilszámot, akkor jelzi, hogy vásároljak kreditet, miközben jelzi, hogy van 60 perc lebeszélhetőségem. Ez mitől van?
-
zsoltzsolt
addikt
Van Ms365 előfizetésem és ugye ehhez jár(na9) 60 perc SKype beszélgetés, azonban azt írja a profilnál, hogy a telefonszámon nem ellenőrzött. Ezt használom ezer éve, Ms fiókom mikor már 10-en éve létrehoztam szerintem már akkor is ez volt a mobilszámom. Miként tudnám hitelesíteni?
-
Ringman
félisten
vagy csak én írtam érthetetlenül

1. volt egy Apps for Business (8,8eur/hó), ebben nem volt teams, de szükségem lenne rá.
2. azt hittem, hogy upgrade-elek M365 Business Standard-ra, de ehelyett vettem +1 licencet
3. Nekem az M365 Business Standard kellene (a teams miatt), de az adataim az Apps for Businessen vannak.most ez a helyzet, ami érdekes, hogy nincs hozzárendelve a licenc, de használom a teamset, gondolom akkor próbaverzióként? (de több, mint 1 hónapja)
-
Ringman
félisten
kicsit elrontottam a licencelést és most egy accounthoz van egy Üzleti Microsoft 365-alkalmazások + egy Microsoft 365 Vállalati standard verzió előfizetésem.
félreértettem a dolgot, azt feltételeztem, hogy a kisebb kiépítés lesz "felfejlesztve" (teams miatt kell a nagyobb csomag, igazából teams+office+onedrive elég lenne, outlook és mail hosting sem kell), de mindkettő le lett számlázva.
mivel az üzleti alkalmazások van hozzárendelve fiókhoz (majdnem tele onedrive-val), így gondolom az nem jó, ha azt mondom vissza és aktiválom a másik előfizetést.Mi lenne a helyes eljárás, hogy a végén csak azért fizessek, amit ténylegesen használok, azaz egy accounthoz rendelt és kiosztott standard verzióm maradjon, lehetőleg úgy, hogy ne legyen szükség újból le/feltölteni több száz GB adatot?
-
Üdv! Excelben hogyan tudnám a sárgával jelzett területet sorszámozással kitölteni? Tehát hogy az A2 cellában 70145-tel folytatódjon (csak példák a számok, nincs jelentősége). Az első sort ugye jobb klikkes kitöltőnégyzettel csináltam: első szám beír A1-be, aztán jobb klikkel kihúzom a sor végéig, majd kitöltés adatsorral. Talán van erre valamilyen függvény! Köszönöm!
-
hellsing71
tag
válasz
hellsing71
üzenetére
A megoldás: nem ott kell keresni, hanem ott, hogy Más forrásból -> OBDC adatbázisból. Problem solved.
-
Is-tee
aktív tag
Köszönöm a válaszod!
Több Office előfizetéssel rendelkezel? -
hellsing71
tag
Üdv, tudnátok segíteni Excel Power Query-ben? Sajnos már a kapcsolat felépítésénél elakadtam. Telepítettem a CData ODBC driverét, a Windows ODBC Managerben látom is az adatforrást, az Excel 2019 az Adatok -> Adatok beolvasása -> Adatbázisból -> MySQL adatbázisból pontra kattintva azt írja ki, hogy "Az összekötő használatához először telepíteni kell egy vagy több további összetevőt". A "További infó" linken és más súgókban leírtaknak minden pontját elvégeztem. Mi kellhet még neki? Csak be kéne még állítani valamit? Vagy ne várjam, hogy a MariaDB-t felismeri MySQL-ként?
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Pár éve vásároltam a Microsoft store-ból Windows kulcsot, viszont van egy Office 365 előfizetésem egy másik Microsoft account-on. Kérdésem az lenne, ha offline felhasználón használom a Windows 11-et, majd belépek az Office365 + OneDrive-ba, az bezavar az aktivációba? Hisz a másik e-mailhez van társítva a Windows kulcs...

-
cidalain
veterán
válasz
zsoltip
üzenetére
Más: olcsó, egy gépre tehető retail. Feltotlam egy új laptopra, merthogy ebben úgyse változik a hw, jó lesz rá, amíg megy a lapos. Erre 1 hónap után elkezdett villogni a képernyő. Megy vissza gariba. Szopás lesz ha gépcsere lesz (és szerintem akkor is, ha alaplap csere...). Remélem csak inverter hiba...
-
zsoltip
őstag
válasz
zsoltip
üzenetére
O365 részeként telepített Outlookban bármely e-mail levélben jobb klikket nyomva, a keresés opciót kiválasztva követekző hibaüzenet jelenik meg:
"Ez a funkció le van tiltva. Szervezetének rendszergazdása kikapcsolta a felhasználói élmény használatához szükséges szolgáltatást."
Miehet a háttere, és hogyan tudom átállítani (mint admin)?
-
-
cigam
titán
Természetesen a lehetőség adott, ugyanakkor erős kételyeim vannak az itteni pár ezer forintos licence-ek jogtisztaságában.
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, tudtok-e segíteni ilyen jellegű kérdésben:
Pár éve vettem PH-n, Office 2019 Professional Plus-t.
Ez most is aktiválva van egy számítógépen, ami nagyon ritkán van használva.
Most készülök venni egy új laptopot, ugyanúgy saját célra (nem munkahelyi) és arra gondoltam, hogy a fenti kulccsal használnám a laptopon is.Ebből lehet gondom? Nem szeretném, ha valami okból nem lenne jogtiszta emiatt.
A felső határát karcolta a laptop az árat tekintve, és próbálnék most már minél kevesebb pénzt költeni, de ha így nem megfelelő, akkor inkább megvásárolom újból az office-t.
Köszi!
-
cigam
titán
válasz
Richvargas
üzenetére
No és próbáltad beállítani a nyomtatáskor beállítani, hogy fektetve nyomtassa ki?
-
Richvargas
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek.
Powerpointban landscape diák vannak, exportálom pdf-be, ott is landscape, de a nyomtatási kép már álló. A szokásos, neten található megoldások csak a nézetet állítják (amivel ugye nincs gond, mert landscape marad a dia), csak a nyomtatási képe lesz álló. Próbáltam többféle módon kimenteni, exportláni, semmi nem változott, többféle pdf nézőt is próbáltam, semmi különbség. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi okozza és mit kéne tenni?
Köszönöm. -
cigam
titán
válasz
dzsampi
üzenetére
Melyik verziót? Otthoni és diák verzió esetén max. 1 gépre teheted fel.
Semennyire.
Nem jó az Microsoft365 előfizetés? 3,6k/hó és 6 személy(gép) használhatja, nem mellesleg 1TB/fiók felhő tárhelyet is kapsz mellé. -
dzsampi
tag
Sziasztok!
Korábban vásároltam egy Office 2021-et, amit az accountomhoz tudtam rendelni.
Használhatom azt akár 3 gépen is vagy minden gépre külön-külön kell megvenni?Ha külön kell, akkor ez a megoldás mennyire lehetnek jó?
- [link]
Hol lehet olcsón beszerezni?
Köszönöm!
-
VGYke
addikt
Itt is bepróbálkoznék az Outllok topicban feltett kérdésemmel:
Szóval erre tudja valaki a megoldást?
Persze ha igen, ha nem és szabályszerűen bezárom, ismét előjön ez az üzenet. -
cigam
titán
Az smtp beállításokkal lenne gondom. Előfizetés nélküli outlook.com fiókom van. A súgó szerint beállítom az smtp szervert egy mentő programba, ami levelet küldene a mentés sikerességéről, de valamiért elhajt. )Semmi konkrétum, csak egy c00001-es hibakódot ad.
Azért nem megy mert az ingyeneshez nem jár smtp, vagy más lehet a gond? -
zsoltip
őstag
O365 részeként telepített Outlookban bármely e-mail levélben jobb klikket nyomva, a keresés opciót kiválasztva követekző hibaüzenet jelenik meg:
"Ez a funkció le van tiltva. Szervezetének rendszergazdása kikapcsolta a felhasználói élmény használatához szükséges szolgáltatást."
Mi a túró lehet a háttere, és hogyan tudom átállítani (mint admin).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Családi terv ki van maxolva.