- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csika
tag
válasz
God Vazzeg #8 üzenetére
Hidd el ég és föld ...
Az intellimouse 4.0 fura volt elsőre, de megszokta. Mikor visszatettem a wop-35-öt, mindom mi a büdös fene ez ... (bár az meg működik).
WOP-35-ön nagyon izadt a kezem ... a 4.0-áson meg semmitse ... szal maradok ennél ... MX510 majdnem a duplájába kerül, s techinai különbség nem nagyon van közöttük ... jóez (csak necsak kattogjon hanem klikkeljen is .. -
csika
tag
Nálam is ez a helyzet!
Fél éves az egerem. Bal gombot megnyomom, kattan, de nem érzékeli a gép. Csak ha sokáig nyomom.Kb 1 hete jött elő. Az vele a gondom hogy van mikor jó van mikor nem. Mondom visszaviszem a boltba. Be is vittem melóba hogy teszteljem másik gépen is, driver nélkül. 5 percet volt aznap rossz. De nagyon idegesítő akkor. Csakhát visszaviszem ott meg hülyének néznek majd, hiszen működik ... (mert akkor tuti nem fog előjönni - amilyen az én formám)
Számla van, de vidéken van a bolt, készleten nincs nekik ''ilyen drága egér'' (mikor megrendeltem ezt mondták).
De vissza kell vinnem mindenképp ... már vissza is dugtam eccer az elődjét ... WOP-35-öt ... szörnyű volt ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest