- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
s9ns
csendes tag
Jaj! ha valakinek lenne elfekvőben még ilyen egere és attól nagyon szívesen egy kevés pénzmag fejében megválna akkor kérem jelezze azt a sonar76 kukac gmail pont com címre ármegjelőléssel.
Közel 10 év után megadta magát teljesen a jobb gomb és a javításhoz egy donorra lenne szükség.
Nagyon köszönöm előre is! -
zsiga667
addikt
válasz
Zen Master #16 üzenetére
Hol lehet ilyen WD-40-t szerezni?
-
Zen Master
csendes tag
válasz
Zen Master #14 üzenetére
A WD 40 nekem is bejött. Csavarok a 2 hátsó talp alatt.
-
CuKoR
senior tag
válasz
Zen Master #14 üzenetére
Igen .... nekik boltbol van...de ez egyértelműen ki is derül !
-
Zen Master
csendes tag
Hi all!
Hasonló problémám van nekem is, januári vétel. Itt vettem a PH! fórumon Scabee kollégától.
Nektek boltból van?
Zen -
DopeBob
addikt
Probálta valaki gariztatni? cserélik, ha azt mondom néha simán megy a bal gomb, néha az 5. kattintás után sem?
-
Domike
tag
Nagyjából 2 eset lehetséges:
1: Elengedett a mikrokapcsoló valamelyik forrasztása, ezen könnyű segíteni.
2: Kontakthibás a kapcsoló, abban az esetben, ha mechanikai deformáció nincs benne (leesett egérnél, túl erős usernél előfordul: csak a kapcsoló cseréje segít) WD-40 spray-vel teli kell fújni, de a csak a kapcsolót, papírtörlővel ki szoktam maszkolni és akkor nem fog minden tocsogni az olajban.
Ja, és term. szétszedhető az egér, a csúszótalpait egy kis csavarhúzóval le kell szedni (öntapadós), alattuk vannak a csavarok. Ha jól emléxem hátul, elöl meg karmok rögzítik. -
csika
tag
válasz
God Vazzeg #8 üzenetére
Hidd el ég és föld ...
Az intellimouse 4.0 fura volt elsőre, de megszokta. Mikor visszatettem a wop-35-öt, mindom mi a büdös fene ez ... (bár az meg működik).
WOP-35-ön nagyon izadt a kezem ... a 4.0-áson meg semmitse ... szal maradok ennél ... MX510 majdnem a duplájába kerül, s techinai különbség nem nagyon van közöttük ... jóez (csak necsak kattogjon hanem klikkeljen is .. -
DopeBob
addikt
Nekem is ue volt... néha hiába kattintottam nem ment... most áttettem ps/2re és müküdik
-
csika
tag
Nálam is ez a helyzet!
Fél éves az egerem. Bal gombot megnyomom, kattan, de nem érzékeli a gép. Csak ha sokáig nyomom.Kb 1 hete jött elő. Az vele a gondom hogy van mikor jó van mikor nem. Mondom visszaviszem a boltba. Be is vittem melóba hogy teszteljem másik gépen is, driver nélkül. 5 percet volt aznap rossz. De nagyon idegesítő akkor. Csakhát visszaviszem ott meg hülyének néznek majd, hiszen működik ... (mert akkor tuti nem fog előjönni - amilyen az én formám)
Számla van, de vidéken van a bolt, készleten nincs nekik ''ilyen drága egér'' (mikor megrendeltem ezt mondták).
De vissza kell vinnem mindenképp ... már vissza is dugtam eccer az elődjét ... WOP-35-öt ... szörnyű volt ... -
A_ScHuLcZ
addikt
Nyáron vettem egy MS 4.0-t az 1.1 helyett, dehát azt tapasztaltam az utóbbi időben, hogy máris elkopott a bal gombja!
Pedig nem használom olyan sokat, hogy ilyen gyorsan elhasználódjon, a másik gépen egy 2000ftos egér van már 3 éve és még mindig nem kopott el, ez meg fél év alatt?! Ez nevetséges... 10e ftos egér fél évet bírna?
Erősen kell lenyomni a gombját, mert különben nem is reagál rá és ez nagyon idegesítő.
Szét lehet szedni valahogy?
Vagy szerintetek mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest