- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Itt folytassátok: [link]
A warez részt meg hanyagoljátok! -
PrinczA
őstag
Engem is erdekelne egy excel file jelszo megszabadito progi.
-
CuKoR
senior tag
Up!
-
CuKoR
senior tag
Találtam egy ''javitott'' advanced rar password recovery-t de ez is csak 3 betü ig keres
-
lapa
veterán
hamár itt tartunk... az számít vmit, hogy milyen kódolásban menti az ember a jelszavas excel fájlt? vannak opciók, hogy 128 bit szóhossz meg mittomén. gondolom a bruteforce-nál nem, de a többi módszernél esetleg? akkor lehetne kombinálni mondjuk ''Asimov összes'' jelszóval vagy ilyesmi.
[Szerkesztve] -
Bagoly
senior tag
A hexaeditorral való ''jelszó törlést'' módszerét senki sem ismeri?
(Mehet ugyan a brute force évekig, csak akinek kéne a fájlja, annak persze most lenne fontos.) -
Bagoly
senior tag
Brute forceolok én is, de bevallom picit elrémített a stat ablakban a remaining time-nál a more than one year felirat......
Hogy is van az a hexaeditoros másolgatós megoldás? -
erdoke
titán
Nincs mit! (Jó alaplapot vegyél!
)
Brute Force Attack-nál csak a gép számítási teljesítménye adja az időkorlátot. Persze radikálisan csökkenthető az idő, ha tudod, hogy pl. 10 karakternél nem hosszabb a jelszó, és nem tartalmaz speciális karaktert, csak betűt és számot.
Egyik kedvenc ófiszos jelszavam a: Kuty@gumi4U -
yahagyma
tag
hat en ugy latom mar lekestem a segitsegnyujtasrol
multkor kerestem ezzel a progival 5 rugot
itt kell kerdezni nem a szamtechboltban!!!!!!
ott azt mondjak hagyja itt 10 rugoert megoldjuk jo?
joooooooo
itt csak itt kell hagyni a kerdest es ingyen kb par perc alatt erkezik a valasz
mindenki segit mindenkinet!!!! (any*dat bu*i matav) -
[Mike]
tag
És IGEN!!!! Sikerült! Köszönöm mindannyiotoknak! Nagyon nagyon sok pénzet hoztatok ám [Mike] konyhájára!;) Mindenki vendégem egy vitrtuális sörre!
Ezt Nektek: -
X-COM
nagyúr
állítólag van egy olyan módszer is, ha egy töküres excel file egy darabját hexeditorral átmásolod a jelszavasba (magyarán végsősoron reseteled a jelszót)
konkrétabbat nemtok, de hátha segít -
[Mike]
tag
Kicsit lassú a drága, de nem baj, mert órabérben fizetnek!
-
tsello
aktív tag
Most nem tudok segíteni neked de írj mailt és adok egy progit.
-
erdoke
titán
Itt találsz egy Advanced Office Password Recovery Pro nevű progit: http://www.elcomsoft.com
Nekem még mindig bejött, először ad egy általános jelszót, már azzal sikerült megnyitnom a fájlt... -
[Mike]
tag
Ez a progi kéne: Accent Excel Password Recovery ha valakinek megvan pls contact me! Addig is keresem!
-
[Mike]
tag
Köszi mind2őt megpróbálom!
-
dearbear
tag
Üdv!
http://www.lostpassword.com/excel.htm
Nem próbáltam de hátha segít.
Bye! -
Bash
őstag
Nem próbáltam még, de szerintem elég sokáig is eltarthat:
http://www.passwordrecoverytools.com/en/excel.shtml -
[Mike]
tag
Elég komoly problémával fordulok most hozzátok! A munkahelyemen egy néni (szőke) elfelejtette egy elég fontos excel állomány kódját. Természetesen ő volt az egyetlen, aki ''tudta''. NAGYON fontos lenne megnyitni, de a Súgó természetesen semmi értelmes dolgot nem közöl, csak, ha egyszer elfelejtődött a jelszó, akkor többet nem lehet megynitni az állományt, de én nem hiszem el, hogy nem lehet megtudni a jelszót, vagy megkerülni azt! Szal nem tudnátok nekem segíteni ebben a kényes ügyben? Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest