Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
tordaitibi #3711 üzenetére
Töltsd le ezt. [link] Be tudod állítani az egérmozdulatok közt azt is hogy egy kattintással az oldal tetejére vagy éppen az aljára ugorj.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
zsoltzsolt #3516 üzenetére
Szia! Nekem ott van. Itt be van kapcsolva?
-
Tökimanó
senior tag
Ezt miért dobálja fel és mire jó? Na és a legfontosabb, hogy lehet megszüntetni hogy feldobálja?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Ablakos #3403 üzenetére
Ha nem az eredeti nyitólap kell feltétlenül akkor egy kis kerülővel megoldható. Keresd meg ezt az oldalt! [link] Regisztálj és olyan híroldalakat raksz be amilyent akarsz. Utána már csak be kell állítani kezdőlapnak. Másik lehetőség, bár itt nem kimondottan híreket hanem bármilyen oldalt berakhatsz : [link] Nálam ilyen az egyik része, de variálható saját ízlés szerint.
[kép] ezt is be kell állítani kezdőlapnak vagy új oldalnak és kész is. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Akelaus #3352 üzenetére
Brave egész jó lenne, viszont hiányzik néhány dolog amit már megszoktam. Például nem tudom felrakni rá a SafelnCloud jelszókezelőt. Mindenhol azt használom ezért szükségem lenne rá a Braveban is. Tudom van saját jelszókezelője is, de azt meg máshová nem tudom felrakni. Persze azért néha így is használom a Bravet, de nem alapértelmezetten.
A Vivaldi se rossz, de a gyorsaság terén még javulnia kellene. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #3328 üzenetére
Előfordul az ilyen hiba
Na így már meg is van. Köszi! -
Tökimanó
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #3326 üzenetére
Nálam még ott sincs [kép]
-
Tökimanó
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Toth_Jani #3124 üzenetére
Remélem nem csak ideiglenesen de úgy tűnik igazad volt, ez oldotta meg a problémámat. Kikapcsoltam az Adguardot, elfogadtam ,visszakapcsoltam.Igaz nem volt elég egyszer eljátszani. Minden alkalommal egy újabb google ajánlatot dobott ki.(Kereső, jelszókezelő, stb.). De egyszer csak elfogytak és azóta nem jön több elő. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest