- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3670 üzenetére
Köszi.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3667 üzenetére
Üdv!
Annyi kérdésem lenne, hogy kell beállítani azt, hogy indulásnál ne ezt:
azt oldalt adja be. Hanem pl egy egyénileg kiválasztott oldalt. Ez be van írva!
-
Winnie The P
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3667 üzenetére
Köszi.
-
Akelaus
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3664 üzenetére
Nálam pedig nem, nekem ma reggelig sötét volt a háttér, és most is az újra. Edge, Brave ugyanúgy sötét módban használva, és a Ph-is sötét módra állítva.
Brave:
Nekem ez így a "jó" mert nálam ez a megjelenés a megszokott a fentebb írt két böngészőben.
Látom a képet amit mellékeltél, azon meg nem ilyen, így neked az a "jó".
Am. a böngésző sötét módja lesz a ludas, ha az ki van kapcsolva, akkor nálam is fehér a háttér. Edge reggel valószínűleg full hülyén működött. -
Akelaus
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3662 üzenetére
Már sötét, és magától.
"ilyenkor ilyen a profilkép (minden böngészőben)" nem, nem ilyen Brave alatt is sötét módban használt böngésző mellett, a Ph sötét módra állítva, nincs fehér háttér.
Esélyes nem a böngészőben volt a hiba, hanem a béta dolog miatt nem működött rendesen a Ph sötét módja. -
ETOM
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3614 üzenetére
Amúgy ehhez miért nyúltak hozzá. Eddig ha kivolt kapcsolva "Az általam beszéltektől eltérő nyelvű lapok fordításának felajánlása" a beállításokban attól még jobb klikkre ott volt a fordítás magyar nyelvre. Most, hogy frissült 129-re már nincs.
-
AMD Power
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #3631 üzenetére
Megnéztem. Egyik sincs bekapcsolva itt.
-
AMD Power
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #3631 üzenetére
Köszönöm szépen! Hazaértem megnézem.
-
AMD Power
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #3629 üzenetére
Köszönöm!
Fura mert én a Inkognitó módot szinte soha nem használom. Egy "takarító" program van a gépen, de az pl Chrome-ból semmit nem szed ki.
-
Peter.70
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3620 üzenetére
Köszönöm szépen
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3611 üzenetére
Nálad lehet, itt csak kijelölt text-re(!) van jobb klikkre google fordító.....én pedig komplett oldalfordítót keresek
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3609 üzenetére
csak annyi, hogy eddig elkerülte a figyelmem
.....hol találom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest