Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ebben a körben figyelnek talán rá.
Változásokról egy gif képes lista
Kedvencek sávon végre lehet egyesével állítani szöveg és ikon vagy csak ikon. Clutter free nyomtatás hasznos. Igazodik a menü nagysága egérrel vagy érintéssel nyílt meg. Tab némítása az ikonnal, nem muszáj jobb klikk menü hozzá.
-
-
törölt tag
válasz
daimonion
üzenetére
A magyar nyelv az egyik legnehezebb a világon, viszont mi nem is beszélgetni akarunk vele hanem az volt hülye döntés az Edge-ben a Cortanához kötni az egyszerű dolgokat is. Amihez nem kell semmilyen régiós és nyelvi sajátosság! Például jobb klikkre gyorsinformáció, dalszöveg, emailből és naptárból kihúzni információkat.
Most magyar régióval csak egy fapados Binget kapunk... ami US-UK régión kívül gyenge! Rendesen nem akar lokalizálni a Microsoft, ebben sokkal jobb a Google. Angol témákra használom a teljes funkciós UK Bing-Cortanát, magyar dolgokra Google.
Ősszel is látszott a fapados Cortana-Bing és Edge átka: az őszi bug Windows frissítéskor, mivel az Edge címsora és a Windows kereső is tulajdonképpen Cortana motorháztető alatt, magyar régión a 1709 elrontotta a címsoros keresést és javaslatokat! Két hónap kellett a javításra, mert Redmondban csak annyit láttak US régióval minden rendben.
-
törölt tag
Valamikor mostanában bekerült végre a jobb klikk Google keresés is. (ha a Google van beállítva alapértelmezett keresőnek)

-
törölt tag
válasz
daimonion
üzenetére
Sajnos szerencsejáték, hogy "valahol" a felhőben ott vannak a kedvencek és jelszavak, aztán szinkronizál vagy sem a háttérben. Csinálniuk kellene egy manuális szinkron gombot a Microsoft fiókba!
Amikor kijön a 1803 most én is tiszta telepítést csinálok, majd szólok nálam visszarakta-e. -
daimonion
senior tag
válasz
üzenetére
Persze.
De ez egy visszatérő probléma
az RS1-nél kezdődött és folytatódott az RS2-vel majd az RS3-al és most az RS 4-el.
Nem egyszerűen arról van szó, hogy nem azonosítottam Magamat és azért, hanem az ellenőrzés utána hitelesítő adat kezelőnél a webes tanúsítványoknál is eltűntek a korábban tárolt jelszavak.
Ez mindig akkor jött elő ha az aktuális build jön és tiszta telepítéssel telepítem . -
junior11
veterán
-
daimonion
senior tag
válasz
andreas49
üzenetére
Nem lehet
De Az edge a jelszavakat a futtatás parancs sorban beírt netplwiz + enter után felbukkanó ablakban a speciális fülön található webes tanúsítvány kezelőben tárolja. Ha van MS fiókod Elméletileg mindig eltárolja nincs szükség arra, hogy külön tároljad.
Azért írtam, hogy elméletileg, mert már sokadjára jártam úgy, hogy amikor jön a féléves új verzió és tiszta telepítést csinálok, egyszerűen ( hiába a szinkronizálás bekapcsolása ) eltűntek a jelszavak.
úgyhogy Én a Kee pass nevezetű dologban tárolom a jelszavakat.Viszont felraktam a 1803-as verziót és azzal jött az "új" Edge.
Végre van benne nagyítási szint 25% -os szintekkel ( Ezt is megértük )
Nem tudom, hogy más felrakta -e már de Nálam elöjött egy olyan dolog, hogy kikapcsolt kedvencek sáv mellett ha nyomok egy új lapot akkor megjelenik a kedvencek sáv. Egész addig amíg meg nem nyitok egy oldalt.Akkor eltünik. Nem tudom, hogy ez egy bug vagy "ficsőr " ?
Bővítményeknél már jönnek a javaslatok is.( Hurrá ez aztán kellett )
Van benne pár plusz beállítás de ennyi -
törölt tag
Kedvencek/beállításoknál a kedvencek sáv legyen bekapcsolva. Ne a vízszintes kedvencek sávra húzz dolgokat, hanem az oldalsó kedvenceknél dobálhatsz a "favorites bar" mappába dolgokat és úgy jelenik meg a vízszintes sávon is. Ha érthetően írom.
Külön logikája van 
Én nem használom a vízszintes kedvencek sávot, a példa kedvéért bekapcsoltam és látod létrehoztam egy új mappát ami beleszórtam két linket. Abból a szempontból rossz, hogy egér hoverre nem vált a sávon a mappák közt. Mindig kattintanod kell. Nekem az oldalt beúszó sáv és az új lap oldalon 8 gyakori link elég a sávot kikapcsoltam. Nagyon bénácska az Edge kedvencek része, ha hiszed ha nem az URL szerkesztés, átnevezés jobb klikk menü is csak tavaly került be és sok drag&drop hiba van.andreas49: nem lehet csv fájlt exportálni, a Windows Credential Managerben tudod megnézni a mentett jelszavakat. Ha sok van és mindenképpen csv fájlt akarsz, kerülő megoldás egy jelszókezelő például Lastpass használata. Az tud beolvasni és exportálni.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Gondoltam picit nyúzom a gyakorlatban az Edge-t.Importáltam nagy nehezen Opera-ból a könyvjelzőket.Először lementettem őket átalakítottam és betallóztam Firefox-ba majd onnan hoztam be Edge-be.És itt állt meg a tudomány.Eddig működött más böngészőknél miután importáltam a mappákat szépen felhúzogattam a könyvjelző sávra.Itt nem engedi.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm. -
andreas49
senior tag
Hali,
Lehetséges-e, hogy valamilyen formátumban (pl. *.csv) létre tudjam hozni az Edge által tárolt jelszavaimat és felhasználó neveimet? -
törölt tag
válasz
üzenetére
Fő böngészőként használom fagyás nélkül, Adguard reklámszűrővel. Linkelnéd azt az oldalt?
1703 és 1709 óta már használható az Edge, valamilyen egyedi probléma lesz nálad. Insider alapján a most következő verzió gyorsul is. A fő probléma még mindig a Google csak a Chrome-ra optimalizálta az új YouTube felületet, Edge, Firefox és Safari alatt lassabb. -
törölt tag
Hihetetlen, hogy ez az Edge még mindig ennyire szar. Amúgy nem használom gyakorlatilag soha, de most megnyitottam, elkezdtem egy helyről képeket lementeni, mire a második képet elmentettem volna, úgy lefagyott a böngésző, hogy feladatkezelőből kellett bezárnom. Ha jól rémlik, nem az első eset, hogy így lefagy. Ritkán nyitom meg, de akkor legalább jó eséllyel le is fagy. Bővítményt nem használok benne. Ügyes ez a Microsoft, ennyi idő után olyan alap dolgokat nem lehet megcsinálni a szaros böngészőjükben, ami a windows 10-történet elején még legalább működött és nem fagyott le. Az Explorerrel nem volt ennyi baj, pedig azt is hogy szidták anno a Netscape-hívők, Mozilla-hívők, Chrome-hívők.
-
junior11
veterán
-
törölt tag
válasz
Andrasz
üzenetére
A szinkron néha elég furcsa, nem mindig azonnal követi le a változásokat ezért eggyel korábbi állapotot tesz vissza. A Onedrive fiókodban is tárolja, onnan is el kell előbb távolítani. Én úgy csinálnám Edge beállítások menüben exportáld a kedvenceket HTML fájlba, aztán akár töröld is böngészőből mindet, minden eszközön kikapcsolod a szinkront, majd a linken a kép alatti "személyes beállítások törlése a felhőből" linknél a Onedrive-ból is eltávolítod. Lehet kicsit várni kell. Aztán ha üres minden, újra belakod a böngészőt (kedvencek importálása a fájlból) és visszakapcsolod a szinkront már a helyes kedvencekkel.
-
Andrasz
csendes tag
Sziasztok!
Segítsen valaki!!!!
EDGE-t használtam teljes megelégedésre. A kedvencek szinkronja ki volt kapcsolva mert egyszerűen nem tudtam megbirkózni a különféle eszközök közötti szinkronizálásával.
Tablet, telefon, laptop. Össze vissza duplikálta a kedvenceket az össze vissza szinkronnal.
Alapból tisztában vagyok a szinkronizálással. De nem értettem, hogy ha törlök valamit a laptop kedvenceiben, akkor miért szinkronizálja vissza a felhőből.
Törölném én a Microsoft fiókból is, ha tudnám, hogy hol tárolja.
Jelenleg windows újra telepítés után vagyok, tekintve egy frissítés új felhasználót hozott létre, a régivel meg nem lehetett belépni. Az szinkronizálás nélküli Edge kedvencek is oda vesztek...
Szeretném most már a jövőben szinkronizálva használni, de újra a régi probléma jött elő.
Újra telepítés után a Edge beszinkronizált egy régi kedvencek listát. Viszont szerettem volna a frissebb kedvenceimet használni, ezért importáltam a Firefox kedvenceit. Ezzel egyidejűleg az Edge által szinkronizált régi kedvenceket pedig töröltem.Eredmény: kb. 1 óra multán vissza szinkronizált mindent.
Mi az oka, hogy nem törli a felhőben a helyileg törölt kedvenceket?
Vagy valamit rosszul csinálok?Köszönöm a választ előre is.
-
törölt tag
válasz
junior11
üzenetére
Hasznosak ezek a white hat hacker versenyek. Több cég is támogathatná és úgy nem annyira a pénzdíj határozná meg a célpontokat. Mindenkit ültessenek le mindegyik ismert op. rendszer és böngésző elé. Idén a Google nem is játszott.
Overall, we awarded $267,000 over the two-day contest while acquiring five Apple bugs, four Microsoft bugs, two Oracle bugs, and one Mozilla bug.
Jó hír a Microsoft megveszi a módszert és foltozzák a terméket, rossz hír ugyanaz a versenyző hasonló módszert használt idén is sikerrel mint a tavalyi versenyen.
-
törölt tag
Meg is van a megoldás a classic youtube felület visszaállítására:
1. youtube oldalán F12
2. fejlesztői konzol debugger résznél sütik kiválasztása
3. yt sütinél a PREF sor értékéhez ezt bemásolni: al=en&f5=30030&f6=8
4. frissítés a konzolon, bezár
5. frissítés a böngészőben és a régi felülettel jön be a youtube
-
törölt tag
válasz
junior11
üzenetére
Csak a beépített appokból nyitott linkekre... ugyanolyan elv mint pl. a start keresés is Bing alapú nem lehet változtatni
Aki nem használ Edge-t bizonyára nem használja a többi MS appot sem.Más gyász: a Google kivette a Youtube classic felület visszaállítása gombot, kötelező az új béna és lassú felület

-
junior11
veterán
-
törölt tag
YouTube videóklippnél Cortana kínálja a dalszöveget:

Úgy vettem észre a normál klippeknél működik, koncertfelvételnél nem. -
törölt tag
-
törölt tag
A tavaszi frissítéssel bekerülő dolgok:
Autofill cards on web forms. Edge prompts to save card information and if you accept, may offer the card information in the future. Also, form fill for address fields.
Clutter-free printing support. Enable the "clutter-free printing" option int the print dialog to enable it.
Developer Tools: dock the Developer toolbar vertically.
Edge supports OGG Vorbis and Theora thanks to the Web Media Extensions package.
Full screen mode (F11) displays the address bar so that you can navigate to other sites using it.
Free EPUB ebooks can be saved in Edge.
Hub View: improved to show more content. Navigational elements such as favorites or history listed to the left of the content.
inPrivate Mode: run extensions and autofill passwords.
Mute audio for individual tabs.
Passwords: never save passwords for sites.
Reading View enhancements: Grammar Tools to "enable new comprehension aids", full-screen reading experience, improved roaming for process and notes across devices, improved library experience, EPUB Media Overlays support, and more.
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Igen, oda eléggé adja magát. Bocsesz, de ennél szájbarágósabban nem tudom: a linkelt github oldalon a [sárgával jelölt] linket másold a saját szűrő mezőbe.
Én nem használom ezt, nem tudom mennyire szükséges ez, szerintem a főbb adblockerek alap listáiba is bekerülnek a bányászellenes dolgok. Nem vettem észre bármi is tekerné a CPU-t, igaz nem is járok kétes oldalakon ahova raknak ilyen bányász scripteket.
-
GEPESZ66
veterán
Edge alatt aktiváltam az Ublock Origin bővítményt.
Hogyan tudom hozzáadni a NoCoin filter-t?
Chrome alatt már hozzáadtam. -
junior11
veterán
Csupán érdekességként megosztanám, nálam az Edge utolsó verziója 41.16299.248.0 a laptopomon (Lenovo Z500, i3-3120M Ivy Bridge, 850 EVO , 4GB ram, bővebben a konfig a profilomban) a Chrome utolsó kiadásához képest 64.0.3282.186 kb. olyan 35-45 perccel tovább bírja akksiról, ugyanolyan felhasználás mellett, semmi más nem futott a böngészők használata során. Az Edge minimális fényerőnél majdnem 3 órát bírt (2ó 45-55perc, kb 4-5 ablakkal), a Chrome 2 órát vagy pár perccel többet. Hozzáteszem, régebben jóval hosszabb ideig bírta az akksija a laptopnak mind2 böngészővel, az utóbbi időben eléggé leromlott az állapota, 4 hónap múlva lesz 5 éves, lehet, hogy idővel cserélni fog kelleni.
-
törölt tag
válasz
junior11
üzenetére
Ilyen esetekre amikor bénázik az automatikus szinkron, igazán tehetnének MS fiók felületre egy gombot: most rögtön húzza le a dolgokat felhőből jelen gépre! Jó lenne látni OneDrive vagy hol tárolja.
"a kedvencek viszont nem ugyanazok a két gépen, az egyiken hozzáadott a másikon még sehol sincs"
Minden felhő és szinkron ellenére a biztonság kedvéért 2018-ban is az a tuti manuálisan exportálni fájlba a kedvenceket, úgy tuti nem veszik el. Így még jobbik eset egyik gépeden megvan, másikon tudod importálni manuálisan is. Remélem a tavaszi Windows frissítéssel javul ez a szinkron helyzet is.
-
junior11
veterán
válasz
üzenetére
Viszont csak azután jött helyre, hogy bekapcsoltam a másik gépet is, egyszerre mentek, ki és bekapcsoltam a szinkronizálást, és kb. félóra után szinkronizálódtak a jelszavak, a kedvencek viszont nem ugyanazok a két gépen, az egyiken hozzáadott a másikon még sehol sincs. Viszont a két gép közötti szinkronizáció továbbra sem tökéletes, pl. háttérképek, csempék színei stb... De ahogy tegnap is írtam, ilyen korábban is volt nálam, néha magától megjavult, aztán ismét sztrájkolt, függetlenül attól, hogy a rendszer újra volt telepítve vagy sem, külföldi fórumokon is volt rá már régebben is bőven panasz.
-
törölt tag
válasz
Dévacsen
üzenetére
Nem szeretem az ilyen riogató cikkeket. Kimaradt a cikkből, hogy a hiba kihasználásához előbb egy másik úton kell hozzáférést szerezni pl. user katt ide!
"This issue is a security mitigation bypass and cannot be exploited on its own. An attacker would first need to exploit a separate vulnerability to gain some capabilities in the Edge content process (such as the ability to read and write arbitrary memory locations), after which they could use this vulnerability to gain additional capabilities (namely, the ability to run arbitrary machine code)."
Az jó a versenytársak egymást hajtják biztonsági kérdésekben. Az nem jó egy nagyon csillagok állása kell hozzá hibát még nem foltozott be a Microsoft és ezért kapja az ívet a Google-től, de amikor általánosan sokkal nagyobb probléma akad, akkor a Chrome kapja meg utoljára a patch-et. Az éveleji Meltdown patch-et január első napjaiban megkapta az Edge, a Firefox és a Safari is. Chrome? Csak három héttel később.

(#1044) junior11
Megjavult mára?
Sajnos a szinkron tényleg bénább 10 alatt mint 8-nál volt. Ott még a start csempéket is tudta szinkronizálni. 10-nél nekem is volt olyan újratelepítés után egy korábbi háttérképet szinkronizált vissza. Szerencsére könyvjelzőkkel, olvasási listával, előzményekkel és jelszavakkal még nem volt gondom, azonnal visszatette eddig mindig. Tavasszal jön az új Windows build amit tiszta telepítéssel fogok feltenni, akkor megint kíváncsi leszek a szinkronra. -
junior11
veterán
válasz
üzenetére
Persze, még telepítéskor, be van kapcsolva a hitelesítés. Most hogy egy ideje egyszerre megy a 2 gép már a Google kereső és a jelszavak is megjelentek az Edge-ben, de pl. a böngészési előzmények az egyik gépen - ezt a másikon továbbra sem látni, bár ez korábban is így volt nálam. Ami még bosszant, hogy a szinkronizáció a 2 gép között még nem teljesen jó, pl. a háttér változtatása vagy az csempék színét ha megváltoztatom az egyik gépen, a másikon semmi sem történik (ez is volt már korábban nálam a Win10-en, s néha magától megjavult, érdekes módon régen a 8.1 alatt sosem volt ilyen).
-
Dévacsen
senior tag
Vége a türelemnek...[link]
-
-
junior11
veterán
Sziasztok, egy kis segítség kellene. Ma újratelepítettem a laptopon a rendszert, a legfrissebb Windows 10 Home 1709-es 16299.248-as verzió van rajta, minden frissítve. Viszont ami bosszant, hogy az Edge böngésző az újratelepítés után nem szinkronizálta le a rengeteg elmentett jelszavakat és valamilyen érthetetlen oknál fogva nem tudom a keresést átállítani Bing-ről Google-ra, tulajdonképpen csak a Bing aktív, a Google nincs is jelen, mint választási lehetőség.
Chrome-t szintén telepítettem, pár másodperc alatt a bejelentkezés után minden beállítás és egyéb dolog leszinkronizálódott, rendben volt, az Edge szokásához híven vmit ismét tartogatott számomra. Vmi tipp esetleg, hogyan tudnám az említett dolgokat megoldani? Köszi. -
GEPESZ66
veterán
Edge alatt aktiváltam az Ublock Origin bővítményt.
Hogyan tudom hozzáadni a NoCoin filter-t?
Chrome alatt már hozzáadtam. -
mekker
őstag
Tetszik az Androidos Edge, de asztalin nem váltom a Ff-t emiatt. Van valami értelmes sync erre a problémára? Elég, ha legalább a desktop-> mobil irány működik.
-
Pierre75
senior tag
válasz
üzenetére
A disqus-t a tavaly áprilisi férc Creator1703 cseszte el, addig zökkenőmentes volt. Az őszi 1709 csak rontott rajta.
Nagy kár az Edge-ért, mert a notebook-ok akkuja is szerette, cirka 30-45 perccel tovább bírta mint a FF és társai. Szándék sem látszik, hogy helyrehozzák. -
törölt tag
A Facebook, YouTube és Disqus kezdetek óta problémás. YT talán használ kicsit a régi felület visszaállítása. A Facebook az trágya szerintem mindegy milyen böngésző vagy app.
-
nicu71
addikt
nektek is meghal egykét percre az edge,ha facebookon mondjuk kommentálok valamit és a beépitett emojik közül egyet-kettőt beszúrok a szövegbe ?/annyira idegesítő

-
schumy1
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy win 10 edge kedvencek, és Android edge kedvencek.
A béta verzió volt fent, de újra raktam a rendesre mikor kiadták, de a kedvenceket nem szinkronizálta. A bétánál valahogy megcsináltam, de nem emlékszem.
Tudtok segíteni benne? A szinkronizáció be van kapcsolva. -
törölt tag
A Netflix milyen jó Edge-ben. Próbáltam az appot is, csak az a szokásos Store betegségtől szenved: rosszabb mint a hagyományos megoldás. Zavaróan sokára tűnik el az overlay, hibás a felirat kezelés beragad a felirat és már rég mást beszélnek, és előfordult egyszerűen kifagyott. Edge-ben jó minden.
-
-
Werkly
addikt
Új lap megnyitásakor mondjuk Google legyen ez nem megvalósítható továbbra sem? Tehát marad az üres a hírcsatornás meg a gyakran látogatott beállítás? Bővítmény vagy reg tweak nincs rá?
-
törölt tag
Insider verzióba végre bekerült privát módban is lehet engedélyezni kiegészítőket.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A böngésző megnyitásánál be lehet állítani,hogy ne mutassa az amerikai híreket?Ha utána nyitok egy új lapot akkor már a top sites oldal jön be.
Köszönöm!
-
törölt tag
Beágyazott Twitter videókat mostanában nem tudja lejátszani. Közvetlenül Twitteren már jó.
-
törölt tag
-
Milyen állapotban van most az Edge? Én csak alternatív böngészők downloaderének használom, de ha többek szerint megér egy próbát, kap az év legvégére megint egy esélyt.
-
törölt tag
válasz
Pierre75
üzenetére
Androidon a Chromium Blink motort használja.
"ne növelje minden megnyitáskor az ablak méretet?"
Ez sajnos UWP butaság, teljesen véletlen milyen méretben és milyen pozícióban nyílnak meg az UWP appok. Én úgy kerülöm ki ezt egyébként is csak sleep módba teszem a gépet, tehát mindig fut. Havi egy újraindítás után meg kibírom a pici igazításokat. Ablakkezelés, tabok kezelése gyenge. Két tabot megcserélni idegesítő, mert gyakran kiteszi új ablakba inkább. FCU előtt az is rendszeres ablakkezelési bug volt, hogy privát ablakot a meglévő normál alatt nyitott meg.
-
törölt tag
Tényleg nincs semmi mód arra, hogy ez a szerencsétlenség:
-ne növelje minden megnyitáskor az ablak méretet?
-le lehessen halkítani vagy némítani a hangerőszabályzóval?Már ez a kettő kb használhatatlanná teszi az egész programot.
-
Hogy a fenébe lehet megnézni egy képnek az url-jét?? :S
-
törölt tag
Én már vissza se teszem magyar régióra a rendszert. Egyébként is angol nyelven használom, UK régióval pedig van Cortana is Edge-ben jobb klikkre és start menüben keresni is jó gyorsan pénznemet váltani. Két hónap kellett amire kijavították más régióval ezt a szembetűnő hibát, nem mondanám túl hatékonynak a népre bízott feedback programot.
-
törölt tag
Ja, és ültek rajta 1 hónapig nem ám ,hogy soron kívül....
-
törölt tag
No megcsinálták az Edge-nél a keresést a címsorból

-
törölt tag
válasz
Joker88
üzenetére
1. Ccleaner vagy ilyesmi nem törli automatikusan?
2. Vagy belefutottál az előző oldalakon tárgyalt Fall Creators Update hibába: Edge-ben a kereső címsor technikailag Cortana, az meg nincs magyar régióval és FCU óta bugos teljesen elcseszi a címsort, át kell állítani US vagy UK régióra a Windows-t. Úgy már újra keres előzményekben is, feldob javaslatokat is.
3. Gépházban megpróbálhatod az Edge alaphelyzetbe állítását advanced option gomb alatt, természetesen könyvjelzők és jelszavak mentése után.

-
törölt tag
Ezt is beírhatjuk az Edge még nincs kész rovatba: amikor egy oldalon pl. index.hu megnézel egy cikket, majd visszagombbal vissza a főoldalra, mintha az Edge nulláról letöltené újból a cache helyett érezhetően várni kell kicsit. Eddig nem nagyon foglalkoztam vele, mert azért nem a világvége gyors net és Adguard mellett és legtöbbször a régi beidegződés: középső gombbal megnyitom a linkeket új lapra és úgy haladok az olvasnivalón, nincs ez a visszagomb ugrálás. Csak a Firefox Quantum kipróbálásakor ez is feltűnt, ott azonnal visszamegy. Cserébe nálam a videólejátszás FFQ-nál elég rossz, Edge nagyon sima. Szerencsére a Chrome már teljesen mellőzhető, 90-10% használati arányban nekem az FCU Edge és FF Quantum bőven elég.
-
nicu71
addikt
válasz
üzenetére
nem elég, első körben ez halottnak a csók.! a tippem az hogy a régiót is és a nyelvet is,ekkor mondjuk kissé megkattan a rendszer,ja és én felraktam az angol nyelvi csomagot is.Majd ezután lehet átváltani ismét a nyelvet magyarra.
Iszonyat amugy .A szűz telepitésemnél/ 1709 FCU/azota folyamatosan frissiteni akar 1709 verziora ,és persze sehogy se akar sikerülni neki,mert már fennt van
.komolyan mondom már szinte vicces. -
Pierre75
senior tag
Korábban megénekeltem, hogy egyik napról a másikra eltűntek a kedvencek, de a jelszavak megmaradtak. Most a jelszavak mentek a levesbe és a kedvencek maradtak. Aki Edge-t használ, nem fog unatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
maga a CSODA