Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Egyre több marhaságot rak bele a MS, pedig elég jó böngésző lenne, de szokás szerint megint kezd elszaladni velük a ló, nem beszélve arról, hogy gyakran nyaggat hogy az ajánlott beállításait használjam, telepítsem az Edge-t mobilra és még van egy pár.
Állítólag az itt leírtak segíthetnek eltűntetni a Bing gombot (csak saját felelőségre, én nem próbáltam): [link]
-
gV
őstag
na megjött ez a binges oldalsáv, egeret elég csak rávinni már előjön. viszont nem egyből van egy fél mp késleltetés igaz az eltűnésének is. gombot persze nem lehet eltüntetni.
kár, mert nem hiányzott és az is mindegy neki, hogy az oldalsávon magán van bármi is, lelkesen előhozza az üreset is. viszont végre lekerekedett minden menü ablak és kicsit gyorsult a kedvencek menü. -
Harbinger85
aktív tag
Igen, kikapcsoltam telón a Start szinkronizálását és ezidáig oké.
-
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Próbáld sync off és visszakapcsolni.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Szerintem a szinkronizálás környékén keresd a hibát, ha több eszközöd van lehet hogy valamelyik visszatölti.
Meg ha törölsz, a kedvenceknél a kedvencek lap megnyitása menüben próbáld. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Egy pár hete marginális, de annál frusztrálóbb "hibát" találtam a Könyvjelzőkben. Hiába törlöm, cirka 24 órán belül visszakerül, hát átnevezem a mappát és törlöm akkor is. Ráadásul az átnevezetti és az eredeti is ott marad.
Ez valami bug, vagy valamilyen beállítást rontottam el? Bár hónapok óta nem piszkálom a beállításokat. A hiba pontos definícióját se tudom meghatározni hogy rákeresek. Max redditen böngészhetek hátha belefutok. -
jeni
félisten
Köszi
Mindkettőtőknek
Nehéz egy 82 éves ipsének váltania. -
Toth_Jani
őstag
Hát igen azt jó pár éve elhagyták már, és ha a tálca is automatikusan eltűnik, akkor egy kicsit nagyobb a hasznos képernyő. (Vagy marad az F11 és úgy teljes képernyős)
De azért a menü ott van a három pont mögött. -
Danecay
addikt
Szia! Valóban érdekes, hogy ez alapértelmezetten hiányzik az EDGE-ből, de egy ilyen kiterjesztést találtam: Proper Menubar for Microsoft Edge
-
jeni
félisten
Hello
Van az I. E Edge böngészőnek hasonló beállítási lehetoseg mint menüsor amely megtalakhato a Firefoxban? Akinek megcsináltam a gépet a Firefox-t nem kérte mert nem szerette de az IE-n nem találok ugyan olyan kinézetű menüsort. Ez ha van ilyen hol érhető el vagy kell hozzá a bővítmény? -
Danecay
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Figyelmetlen voltam, a jobb felső sarokban a profilnév mellett írja nyelvet is, amiről én azt gondoltam, hogy az aktuális nyelv, ami magyar volt, viszont kiderült, hogy az nem az aktuális, hanem a választható, amit kiválasztva, a magyar nyelv lett az alapértelmezett, és jelenleg az English a választható a nevem mellett

-
Danecay
addikt
Fura ez az új, BING-es Chat, néha saját maga sem tudja, hogy milyen nyelven tud kommunikálni
Mivel tegnap kommunikáltam vele magyarul, így próbáltam rávenni, hogy az alapértelmezett angol nyelv helyett magyarul válaszoljon, erre megsértődött
, újabb próbálkozásra pedig azt írta, hogy nem tud magyarul, csak angolul, úgyhogy ilyen nyelven kommunikáljak vele, miközben tegnap beírtam neki valamit magyarul, az angolul kapott válasz után, és írta, hogy ezek szerint magyarul beszélek és, hogy ő így is tud. Még arra is válaszolt, hogy szereti e a pálinkát 
Amúgy nem tudja valaki, hogy hogy lehet alapértelmezettem magyarra állítani ezt a Chat dolgot? -
ledgeri
nagyúr
Mikorra várható az új bing globálisan elérhető és nem MS account-belépett, Edge-ben használós verziója?
-
Tökimanó
senior tag
-
válasz
Tökimanó
üzenetére
Így van, nem telefon, hanem PC, de írtam is, hogy win10.

Ok, köszi a kiegészítőt, de nem szeretnék ilyeneket felrakni, mert ahogy írtam is, ezek nálam többet ártottak, mint használtak.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennek így kell működnie. Kiegészítő nélkül is alapértelmezés kell legyen elvileg, hogy amelyik weboldalon már engedélyezve voltak a kukik, ott nem kell még egyszer. Nem értem, mitől állítódik ez el, vagy mi a hiba oka. -
xy.zsolt
őstag
uBlock Origin-t használok, de cookie engedélyezésre kérdés így is sok jön sajnos. Van más megbízható megoldás....pl, hogy alapból tiltásra jelölve a kéréseket ne is lássam?
-
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy win10, Edge böngészőben időnként feljön a cookie ablak akkor is, ha már engedélyezve lett az adott weboldalon. Most például fizettem egy számlát, fizetés előtt engedélyeztem a kukikat, bejött a banki oldal, fizettem, visszairányított a kereskedő oldalára, és ismét feljött az ablak.
Mi okozza ezt? A böngészőben NINCS beállítva, hogy törölje a kukikat kilépéskor. Elvileg ha egy oldalon már engedélyezted, akkor ott már nem kellene még egyszer megkérdeznie. Vagy hogy van ez? (Reklám/kuki blokkolókat nem akarok használni, mert nálam több kárt csinált, mint hasznot.) -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Az az Edgene-nél nem működik, vagy nem automatikusan működik, hogy amennyiben már felkerestem egy webhelyet, abban az esetben, legközelebb elkezdve gépelni a címsorba, automatikusan feldobja, és ne kelljen valahányszor végig írni? Ugyanez a kérdésem vonatkozik, az azonos oldalon elvégzett keresési előzményekkel kapcsolatban is. Tehát ha pl. egy portál keresőjébe begépeltem már egyszer a keresett kifejezést, akkor azt legközelebb gépelni kezdve, automatikusan feldobja mint lehetőséget.
Éveken keresztül Firefoxot használtam, ott ez működik és megszoktam. Most úgy gondoltam, hogy adok egy újabb esélyt az Edge-nek, nincsenek is nagyobb gondjaim vele, ez az opció viszont hiányzik.
Egy-két Ad blocker bővítmény van feltéve, az F-Secure saját kiterjesztése és a Chrometana, ha esetleg ezek közül okozhatja valamelyik ezt. -
Skynet258
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Most ránéztem, nálam nincs gond a felbontás váltogatással, de egymás mellett nézve 4k videót (szokásos állatos/természet) a Firefox-nál valóban szebb a kép, az Edge mellette mosottabb... ha nem is sokkal, de tisztán látszik.
-
Jack Oneill
veterán
1000megabites net, nem hiszem, hogy gond lenne. Regen is valtogatta a felbontast, de nem ilyen surun. Viszont megjegyezni soha nem jegyezte meg, ezt megszoktam kezdetek ota. Par napja random bezarult a bongeszo, az is nagyon idegesito volt, erre mas is panaszkodott. Felesegemnek pl a telefonon csinalta a bezarodast. Ez egy frissitessel megszunt. Viszont ez a felbontast visszavaltas ritka idegesito.
Egyebkent a youtube videok Fitefox alatt sokkal szebbek, elesebb, tisztabb a kep. Osszehasonlitottam egymas mellett is, kulon is, ugyanabban a felbontasban, ugyanabban a kepmeretben. Azt hittem bekepzelem, de megmutattam Felesegemnek is. Firefox alatt szebbek a videok. -
lck
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Lehet gond van a neted sebességével ?
[Esetleg ezzel próbáld.] -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Van valami ötlet arra, hogy ne váltogassa vissza a felbontást az Edge (youtube videó)? Régen csak minden böngésző indításánál csinálta, de most már egy rohadt videót nem tudok végig nézni anélkül, hogy ne váltogassa vissza 480p-re (egy videó alatt legalább5x). -
Komplikato
veterán
Hello. Szeretném kipróbálni az Edge fejlesztés alatt álló verzióját. Ha érdekel, hogy mihamarabb kipróbáljam a Project Phoenix-et, akkor a Dev verziót vagy a Canary-t érdemes telepíteni?
-
Garf.
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Én tegnap este küldtem már visszajelzést, hogy összeomlik. Emailbe jött már jelezés, hogy vizsgálják.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Raadasul minden inditasnal helytelenul bezart bongeszore panaszkodik es hekyre akarja állítani az oldalakat. Pedig rendesen be lett zarva. Az uj verzio ota csinalja ezt.
-
Toth_Jani
őstag
Nálam is az a verzió van fent, de ez ma még egyszer sem halt be, és máskor sem.
(Windows 11 Pro 22H2)
Verzió: 110.0.1587.41 (Hivatalos build) (64 bites) -
Garf.
tag
Sziasztok!
Frissült nekem 110.0.1587.41 azóta elindul a böngésző és kb. 20 másodperc múlva bezáródik, hogyan tudom vissza állítani előző verzióra, vagy uninstallálni?
Köszi -
Uraim, ez mitől van, és hogy lehet rendbetenni? A Kedvencek sávban lévő Rejtett kedvenceknél így jelenik meg a weblapok többsége. Csak miután rákattintok, akkor jön vissza az ikon.
Egyfajta megoldás, hogy megnyitom mindet "Az összes (179) megnyitása" opcióval, de szerintem elég sokáig tart, meg hátha van valami frappánsabb praktika erre.
-
poli27
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
ki van kapcsolva és csinálja...
AZ escapet nem próbáltam majd megnézem thx a tippet 
-
törölt tag
Edge is about to get way more aggressive with recommended content and annoying UIs
Utóbbi időben tényleg kezd sok lenni a default bloatware, ahhoz képest az elején milyen minimalista böngésző volt.
-
poirot
őstag
Sziasztok! Az Edge-nél a füleket nem lehet úgy beállítani, hogy alul nyiljanak meg?
-
Sziasztok,
ha egy holnapot telepítek alkalmazásként, hogy tudok több példányt megnyitni belőle?
Mint böngészőben a lap duplikálása lehetőséggel. -
Hege1234
addikt
Jack Oneill
Sweet Lou 6
köszi, sikerült újra aktiválni
igazából az edge-be is lett egy kapcsoló, hogy elindulhat-e az internet explorer vagy sem
csak gondolom mivel végleg törölni is akarják a rendszerből az IE-t
ez majd meg fog szűnni, de edge IE kompatibilis nézetébe is már sikerült elérni, hogy lássam a kamerákat -
Hege1234
addikt
sziasztok!
az egde ma reggelre kigyomlálta az internet explorer-t a gépről..
(minden ie-hez köthető exe fájl az edge-et hozza be..)
ezt csak a kamerákhoz használtam mert oda még kell az az activex-es pluginezt a plugin-t tudom valahogy az edge-be integrálni vagy
valahogy visszahozni az internet explorer-t?köszi, előre is!
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Döntő többségében semmi hátrány, de néhány oldalt el tud törni. Ha belefutsz valamibe, jusson eszedbe ez a beállítás. Ha amúgy van adblocker és abban követésvédelem lista, akkor az Edge saját opciója maradhat kiegyensúlyozotton.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Azért ez még messze van, addig még sok víz lefolyik a Dunán, ki tudja mi mindent találnak még ki ezzel kapcsolatban... Én szeretem a FF-ot (is), nálam 5 böngésző van
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Halkan megjegyzem, ha a Manifest V3 miatt buknak a blokkolok, Firefox tabora noni fog.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Szia, nekem szigorúra van állítva elejétől fogva, lehet, így több "dolgot" blokkol, bár nekem fel van telepítva az uBlock Origin és a Privacy Badger bővítmény is.
Visszatértél FF-ról?
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Mivel jar, ha PC es mobilos verzioban is az adatvedelmet kiegyensulyozzottrol szigorura teszem? Hasznaljabvalaki ugy? Vannak hatranyai? Vagy inkább elony? -
GEPESZ66
veterán
Az Edge-be beimportálom a kedvenceket a Chrome-ból.
A Chrome használata közben előfordulhat, hogy újabb oldalt felveszek a kedvencek közé.
Ha ilyenkor az Edge-be újra beimportálom a Chrome-ból a kedvenceket, akkor a régi felülíródik, vagy egy újabb fül jelenik meg a kedvencek között?
Vagy be lehet valahogy állítani, hogy a kettő között működjön a szinkronizáció? -
FattyDove
őstag
Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy X időnként ne kérdezzen rá ez a csoda, hogy nem-e szeretnék az ajánlott böngésző beállításokat használni?
Rohadt idegesítő, hogy mindig be szeretné állítani a binget.Maga a edge veri a chrome-ot droidon is, meg windows alatt is, de ez megőrít (6 laptopot felügyelek). Állandóan vissza kell állítgatnom.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Remélem nem csak ideiglenesen de úgy tűnik igazad volt, ez oldotta meg a problémámat. Kikapcsoltam az Adguardot, elfogadtam ,visszakapcsoltam.Igaz nem volt elég egyszer eljátszani. Minden alkalommal egy újabb google ajánlatot dobott ki.(Kereső, jelszókezelő, stb.). De egyszer csak elfogytak és azóta nem jön több elő. Köszönöm!
-
törölt tag
Version 106.0.1370.52 (Official build) (64-bit) [kép]
-
NGA
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Verzió: 106.0.1370.52 (Hivatalos build) (64 bites)
-
snakebait
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Próbáltam, nem segít 🙁
-
snakebait
senior tag
Üdvözletem!
Mobilon az edge böngészőt használom már évek óta, nekem bármelyiktől jobban bejön. De az utóbbi időben csinál egy fura dolgot. De csak itt az IT caffe fórumon vettem észre és idegesít, pláne, hogy nem tudom miért teszi. Mikor rámegyek valamelyik fórumra akkor a a kék sáv széthúzva, túl vastagon jelenik meg, és szétcsúsznak a betűk, fetebb is, pl. ott ahol van a feliratkozás lehetőség. Rá kell frissíteni az oldalra 2-3 szor akkor hejre áll. Igaz a kisegítő lehetőségnél a betű méret 120%—ra van felnyomva, hogy jobban lássam, de nem az zavar be, mert ha vissza veszem akkor is ezt csinálja. Mi lehet a gond?
-
Hogy a francba lehet fájlból visszaállítani a mentett jelszavakat?Jelszó kezelőben az exportálásra kattintva nem csinál semmit sem.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
benedekco
üzenetére
Igen a zárójeles részre gondoltam, volt már hogy nekem is hoztak egy gépet javításra ahol órák alatt sikerült rájönni a hiba okára hogy miért nem működik, miközben szinte csak az alap rendszer volt rajta amit 20 perc alatt lehet újra telepíteni.
(Mondjuk nálam a Win 11 +EDGE van, pár hete telepitette fel a legújabb verziót, olyan szinten a háttérben hogy csak azt vettem észre újra kell indítani, csak a WIN.OLD könyvtár árulta el hogy új telepítés volt.) -
válasz
Szabó András
üzenetére
Legalább nem vagyok egyedül

Talán majd a következő frissítéssel helyre kerül az agya... vagy nem!re: Toth_Jani
Azért egy ilyen "Edge nem indul"-ra tiszta win telepítés ajánlás az kb az a kategória mintha lemerült volna az akku a kocsidban és erre azt ajánlanánk, hogy vágjon ki minden elektromos eszközt a kocsiból és huzalozza újra, cseréljen gyertyát, elosztót meg minden elektronyos czuccost. Na neee.
Vagy ezt nem az Edgre hanem a zárójeles-re mondtad? Mondjuk arra is kicsit overkill a dolog.
Idejét nem tudom mikor volt olyan, hogy egy random program mindenféle üzenet nélkül egyszerűen csak nem indult el. Aztán ha uninstall majd reinstall adott programot nem oldotta meg a dolgot. Tényleg nem tudom. Amúgy a neten van sok ilyen típusú probléma, sajnos nem egyedi a dolog.
A fő probléma, hogy nem tudod uninstallálni az update-et, tudod uninstallálni magát az Edge-et, de már marha macerás újra telepíteni a régebbi változatot, mert ő aztán jobban tudja, hogy melyik változatot kell használnod. -
Toth_Jani
őstag
válasz
Szabó András
üzenetére
Szerintem valami kiakasztotta a rendszeredet, lehet napokig, hetekig hibát keresni, de egyszerűbb volna egy tiszta telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kár, mert nem hiányzott és az is mindegy neki, hogy az oldalsávon magán van bármi is, lelkesen előhozza az üreset is. viszont végre lekerekedett minden menü ablak és kicsit gyorsult a kedvencek menü.

Elég jók a visszajelzései, annyi ember nem tévedhet