- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
andreas49 #3695 üzenetére
Honnan van? Lehet több helyről is? Nekem innen: Microsoft Edge-bővítmények.
-
andreas49
senior tag
válasz
andreas49 #3330 üzenetére
Sziasztok,
1-2 hónapja még használtam, de valamelyik frissítés után eltűnt: ki lehetett tenni egy olyan ikont, amivel weboldalon kijelölt területet lehetett bemásolni például Excel-be többféle módon (pl.: html, egyszerű szöveg...)
Jelenleg nem találom sehol, tud ebben segíteni valaki, melyet előre is köszönök.
Ez az ikonja: -
daimonion
senior tag
válasz
andreas49 #1075 üzenetére
Nem lehet
De Az edge a jelszavakat a futtatás parancs sorban beírt netplwiz + enter után felbukkanó ablakban a speciális fülön található webes tanúsítvány kezelőben tárolja. Ha van MS fiókod Elméletileg mindig eltárolja nincs szükség arra, hogy külön tároljad.
Azért írtam, hogy elméletileg, mert már sokadjára jártam úgy, hogy amikor jön a féléves új verzió és tiszta telepítést csinálok, egyszerűen ( hiába a szinkronizálás bekapcsolása ) eltűntek a jelszavak.
úgyhogy Én a Kee pass nevezetű dologban tárolom a jelszavakat.Viszont felraktam a 1803-as verziót és azzal jött az "új" Edge.
Végre van benne nagyítási szint 25% -os szintekkel ( Ezt is megértük )
Nem tudom, hogy más felrakta -e már de Nálam elöjött egy olyan dolog, hogy kikapcsolt kedvencek sáv mellett ha nyomok egy új lapot akkor megjelenik a kedvencek sáv. Egész addig amíg meg nem nyitok egy oldalt.Akkor eltünik. Nem tudom, hogy ez egy bug vagy "ficsőr " ?
Bővítményeknél már jönnek a javaslatok is.( Hurrá ez aztán kellett )
Van benne pár plusz beállítás de ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest