- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsig
csendes tag
Köszönöm. Tudom, hogy így klubkártyához lehet jutni, de nincs szükségem 10e értékben semmire, és a 8000-t is inkább megspórólnám. Viszont ha valakinek már van kártyája az esetleg örülne egy kis "ajándéknak".
(Eddig nem ismertem a "csencselős" topikot. Menjek oda a kérésemmel?)
-
bacsig
csendes tag
válasz
bacsig #66637 üzenetére
Még egy halvány próbálkozást teszek, hátha...
Ha valaki tudna nekem segíteni egy e-m10 vásárlásában egy mintabolti prémium klub tagságival, azt nagyon megköszönném.
Sőt a felajánlott üveg bor mellé választható egy az alábbiak közül:
- 52mm-es noname (kernel?) variable NDX szűrő
- 52mm-es Canon close up 250D lencse
- Egy Olympus váz kupak és egy objektív hátsó sapka (természetesen utángyártottak)Valaki?
-
bacsig
csendes tag
Szaisztok!
Ha valaki tudna segíteni egy Prémium klub kártyával egy mintabolti vásárlásnál, annak nagy örömmel adnék hálából egy üveg jobbféle vörösbort.Dobjon egy privátot aki tudna segíteni.
Köszönöm! -
bacsig
csendes tag
Sziasztok!
Azon gondolkozom, hogy pénzzé tenném az Oly P5 gépemet.
Mostanában keveset használom, sajnálom, hogy cak áll a polcon.
Szerintetek mennyit kérhetek érte? -
bacsig
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a tisztelt nagyérdeműhöz: Szerintetek nagyon mellé lövök, ha egy gf3 vázat megpróbálok eladni 20e jó magyar forintért? -
bacsig
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt napok hozzászólásai kapcsán rájöttem, hogy "porosodik" a polcon egy panasonic 14-140-es optika. Szerintetek mennyit lehet most kérni érte? Nem akarom hirtelen eladni ocsóért, de nem akarok nyerészkedni sem vele. Garancia nincs már rá, alig használtaam, semmi karc.Sajnálom szerencsétlen optikát, biztos lenne jobb gazdája mint én, aki használná is.
-
bacsig
csendes tag
A "zindexen" hírdetnek egy eladó 14-42X-et 85-ért. Lecsapnék rá, de nekem már van
-
bacsig
csendes tag
válasz
scarabaeus #11942 üzenetére
Nem NG. Használtan vettem. Az indexes fórumon hírdették.
-
bacsig
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #11940 üzenetére
70e.
-
bacsig
csendes tag
Láttátok már?
PTool v3.65d
GF3:
Initial release with features identical to GH2, except 24p support
Note! In GF3 GOP for 720p25 and 1080p25 must be the identical, same for 720p30 and 1080p30.
GF2:
Added Recording limit patch
GH2
Added Recording limit patch
General:
Few fixes -
bacsig
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja valaki (madgie?) írta, hogy a G3 nem túl jó hosszú idejű felvételekre. Gondoltam kipróbálom a család két gépe mit tud, és leesett az állam. Az egyik egy G3, a másik egy GF3. 1 perc, iso400, kupakkal. Ezek a jpg-ből lettek kivágva, de a RAW+LR is teljesen hasonló képet ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Quadro FX 570 eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest