- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bacsig #66704 üzenetére
Nos, az E-M10-ben senki nem fog tudni segíteni, mert:
1. A kisebbik baj: egy kártyára legfeljebb 2 darab azonos típusú készülék vásárolható.
2. A klubkártyás vásárlásnál a számlára a kártyatulajdonos neve kerül.
3. Egy néven egy típusra csak egyetlen visszaigénylés lehetséges az Olympus nyári akciójában.Tehát aki már vett E-M10-et, az már nem tud segíteni, hiszen te elbuknád a 30ezres visszaigénylési lehetőséget. Ha pedig valaki még nem vett E-M10-et, az meg azért nem tud segíteni, mert akkor neked ajándékozná a 30ezer forintos kedvezményét, és ő többet nem tudná kihasználni.
Tehát, ha kell a kártyás kedvezmény és a 30ezres visszaigénylési lehetőség, de még nincs kártyád, akkor kell csináltatnod egyet az említett feltételekkel. Ez van.
-
Mirman
őstag
válasz
bacsig #66704 üzenetére
Szerintem megérné 10 000 körül neked is venni valamilyen fotós táskát és utána klubkártyát igényelni 8000-ért. Így ingyen van a táskád és 185 ezer forintban megállsz. Másrészt ha újonnan akarnál a későbbiekben obit vagy akármit venni akkor jól fog jönni hogy van klubkártyád. De ez csak az én laikus véleményem.
-
bacsig
csendes tag
válasz
bacsig #66637 üzenetére
Még egy halvány próbálkozást teszek, hátha...
Ha valaki tudna nekem segíteni egy e-m10 vásárlásában egy mintabolti prémium klub tagságival, azt nagyon megköszönném.
Sőt a felajánlott üveg bor mellé választható egy az alábbiak közül:
- 52mm-es noname (kernel?) variable NDX szűrő
- 52mm-es Canon close up 250D lencse
- Egy Olympus váz kupak és egy objektív hátsó sapka (természetesen utángyártottak)Valaki?
-
rbalint88
addikt
válasz
bacsig #26562 üzenetére
eladni szerintem 120 körül lehet reálisan. 140-ért már csak hirdetni lehet, eladni nem nagyon, maximum ha valakinek nagyon kell nagyon gyorsan, pont olyan és nincs jobb ajánlat.
előlem meg eladtak egy e-p1-et 20-as panával. nem kicsit vagyok ideges. tegnap mondtam az embernek, hogy biztosan kell, május 1-re jönne is Bp-re, mondom, király, viszem, erre nem akarta félrerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest