- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
LX-100, de legalábbis Panasonic Lumix tulajokhoz intéznék egy kérdést:
Miért teszi ilyen hülye sorrendbe a kártyán a fájlokat? Attól függően, hogy iA vagy P módban fényképezek más prefix-szel rendelkeznek a fájlok és így teljes a kavarodás.
Mi van elállítva a gépben?
Köszönöm a segítséget előre is, Google nem segített.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
MrChris #87488 üzenetére
Na akkor egy dolgot tisztázzunk le
Nekem a sorozatfelvételi képesség egyáltalán nem szempont, csak a videózás.
Ha így nézzük, akkor egy sima CL10-es kárty vagy esetleg UHS-I bőven kiszolgálná minden igényemet?
Csak mert az útmutatóban 4k-hoz UHS-III-at ajánlanak, de gondolom az inkább mareking fogás miatt van.
-
Vasinger!
nagyúr
Kicsit tanácstalan vagyok SD kártya vételével kapcsolatban. Szeretnék egy 64-es káryát venni, de nem tudom milyet vegyek.
Adott egy Lumix LX-100-as gép, ami tud 4k 25 FPS-ben rögzíteni.
Ez alapján az oldal alapján 30 MB/s körül ír a kártyára ekkor a gép: kattNamost, jelenleg nekem nem egy sima CL10-es Samsuns 16-os SD kártya van benne és gond nélkül fel tudtam vele venni 4k videót. Mikor megnéztem a bitrátáját olyan 10 MB/s körül volt, tehát kb. az elméleti határa a kártyának. Ez lehet véletlen is, de az is lehet hogy ez volt a max amit bírt a kártya.
Nincs kizárva hogy hosszabb felvételt már nem bírt volna ki ekkora sebességgel.
Namost a kérdésem az, hogy 4k videó esetén mekkora írási sebességű kártyát kéne venni?
Elvileg a Sandisk ultra tudja a 40 MB/s-ot is, az extreme pedig már 60-tól indul. Jól sejtem, hogy nekem az UHS-I-es Sandisk Ultra is elég lenne?
Vagy igazából egy combosabb CL10-es is elég lenne, ahogy a mostani kártyám is elégnek bizonyul?
Köszönöm előre is a segítésget!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Lumix LX-100-hoz keresek valamit amivel az objektívet lehetne tisztítani. Egyelőre csak a MiniPro-t találtam, de kicsit talán ágyúval galambra. Esetleg mikroszálas törlőkendő is elég lehet a célra? Olyasmi célra kéne, hogy ha néha hozzáér az ember kézzel vagy a port leszedni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest