- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
Kimmuriel #50163 üzenetére
Olympus kártyával nem kevés dolgot kapsz 300e alatt.
-
.mf
veterán
válasz
Kimmuriel #50150 üzenetére
Mennyire lesz ténylegesen kihasználva az időjárás-állóság és strapabírás? Hacsaknem szakadó esőben fényképezel, szerintem a legtöbb túlél egy kis szemerkélést, párát, ködöt. Esőben úgyis szar fényképezni...
De ettől eltekintve, én is EM5-öt használok. De akár az EM10 is jó lehet.Az obi viszont... A 12-50 bár időjárás-álló, szerintem a rendszer leghitványabb obija, a jelenlegi leggyengébb normál kitobi, s mellé nagy is. Kb. akkora, mint a 14-150, s az mégis köröket ver rá élességben. Azonban a 12-50 mellett szól, hogy a 12 kezdője széles tájképekhez jól jöhet, és egész jó az átfogása.
Ha a méret és tömeg korlátos, akkor én 12-32, 7.5 halszem, Pana 20 és esetleg 14-150-est vinném; vízállóságról pedig így gondoskodnék, ha esne... -
Studi
veterán
válasz
Kimmuriel #50150 üzenetére
Olympus vonalon ajánlható egy használt E-3 tükrös, egy 14-54-es obival, jó fényerő, jó képminőség. Most sok E-3-at hirdetnek, tolják lefele az árát, 120 körül tartanak. Ehhez az obi még 50, már alá is beköszön az ár, plusz akkuk, táska, UV, polár, és még mindig keretben vagy.
Vagy amit Juszt írt, modernebb, kisebb, könnyebb váz, ami a cipelhetőségnél jól jön. Viszont azért kevésbé masszív felépítés.
Pentaxnak vannak még jó ár/érték arányú időjárásálló cuccai, majd jönnek a szakértők, és megmondják, melyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest