Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrISO
csendes tag
Teljesen igazad van, sok minden nélkül el lehet lenni. Magam is így vagyok ezzel. De pont ezért használok olcsó pár generációval korábbi vázat. Csak itt most egy új modellről van szó, ami majd megkapja az ilyenkor szokásos magas kezdő árat.
Természetesen az E-M10 széria úgy ahogy van szerintem is egy remek kis gép. Kérdés itt csak az, hogy az Mk III kapott e annyi fejlesztést, hogy az megindokolja majd a 2017-es magas nyitóárát?
Vagy azt is kérdezhetném, hogy hány E-M10 Mk I/II tulaj érzi úgy, hogy felár ellenében szívesen lecserélné a gépét Mk III-ra?Hidd el, hogy itt senki nincs az Olympus ellen, én személy szerint is szimpatizálok a márkával. Ennek ellenére az nehezen vitatható, hogy a méregdrága PRO kategória alatt az utóbbi időben kicsit olyan Canonosan egy helyben toporgós a történet.
-
madgie
titán
Nem, jelenleg ott tartunk, hogy a gyerek nem mozdul meg a képnél, de a vázstabinak feltétlenül ott kell lennie mindenben, mert különben semmire sem jó a gép. És természetesen mindenki fixekkel videóz, amatőr szinten is.
Nem tudom, ránéztem a naptárra, csütörtök van?

Chris: veszel egy X-T20-at kácsashoppból, meg gubázol egy stabis 16-50-et mellé és egész konkrétan le van fedve az össze elképzelésed. Vagy egy 18-55-öt, úgysem kroppol pluszban a T20 (ellentétben a T2-vel).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Mini PC
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest