Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Bocs, nem mondtam, hogy adj ki, arról írtam, ha választani kell (mert nincs még obija a jóembernek) akkor jobban jár(hat) egy gyors AF-es zuikoval, ami még kib......tt jó is a maga nemében.
Természetes, hogy 2szer is meggondolom nex 5n-nél, hogy lecseréljem a nikony 50 1.4-et egy drágább sanyira, különöst ha az nem van itthon...Parci: Igen a peaking nagy durranás, tudni kell használni. Tegnap vendégeink voltak, lőttem x db portrét a két illetőről, peakinggel villámgyorsan, talán 3 db lett kuka! Enn yi bőven volt AF-fel is. (Az a 35 f2 nagyon piszkál....ha lesz egy kis zsetony, találkozunk! Tamron 1 nap után ment a levesbe...márt meg is vették az eceterán...)
-
egy jól működő focus peaking mellett már én is jobban meggondolnám a manuál üvegeket, mert nem önmagában a manuálsággal van baj, hanem a nehéz használhatósággal.
mondjuk pont egy 50/1,7 helyett én már 45/1,8-ra gyűjtenék. de igazából egyikre sem gyűjtök, hanem az új #&@+!+"-ra.........

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest