Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ronson
üzenetére
A vakupapucsba illeszthető vízszintezőt nyugodtan felejtsd el. CSak figyelmet és időt vonja el, állványról használható, ott lehet értelme. Kézből meg sem tudod nézni, mert amint megnézed, elmozdul a kezed
(Kb. annyi értelme van, mint megnézni hogy lekapcsoltad-e a hűtőben a villanyt). 
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ronson
üzenetére
az már e-p1-ben is van, ami kb ugyanabban az árban megy ebay-en, mint az e-pl1. annó én is ezért, a fém vs műanyagborítás, meg az 1/4000 vs 1/2000 zár miatt vacilláltam a két gép között....hátrány: e-p1-re nem tehetsz opcionális keresőt. amúgy sztem úgyis idiótán van megoldva ez a vízszint cucc, vagyis tökjól működik, csak egynél több infót nem lehet egy kijelzőre kipakolni, szal kiteszed a hisztogrammot, vízszintet, mf segédet, és máris 4-5 nézet között kell váltogass az info gombal
ez így eléggé belassít, főleg, hogy én folyton egyel többször nyomom meg az info gombot, átlépem a vízszintet, oszt kezdhetem elölről a lépegetést...gondolom ez nálad is valahogy így műkszik. -
.mf
veterán
válasz
ronson
üzenetére
Ha nagyon hiányolod, akkor eBayről olcsón van vakupapucsba tehető buborékos vízszintező. De nem tudom, hogy pár eseten kívül segít-e vagy inkább csak a figyelmet és időt vonja el. Én inkább a témához próbálom bemérni, emiatt sok kép direkt nem is vízszintes.
Bár most nézem, vannak ezek a lapos kicsik is, vakupapucs-védő helyett is használható, 200 huf szállítással... hmm ... must resist, már így is elég vackot veszek ebayről
-
b.vr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Android felhasználók OFF topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Kb. annyi értelme van, mint megnézni hogy lekapcsoltad-e a hűtőben a villanyt). 
ez így eléggé belassít, főleg, hogy én folyton egyel többször nyomom meg az info gombot, átlépem a vízszintet, oszt kezdhetem elölről a lépegetést...gondolom ez nálad is valahogy így műkszik.
"