Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
sideburns
üzenetére
Uhh hát ez nagyon beteg, ha még sikerülne is megoldani hogy stabil legyen a felfogatás akkor sem tudom elképzelni hogy kényelmesen használható lenne a képernyővel. De marketing szempontból 5*.
FEDman: szerintem ezt az érthetetlen túlpörgetett okostelefon hypeot akarják meglovagolni. Gondolom az említett készülékek nem mennek jól, így viszont duplázhatnak ezen a piacon keresztül.
-
FEDman
addikt
válasz
sideburns
üzenetére
Az hiszem én már túl öreg vagyok ahhoz hogy egy ilyet értékelni tudjak.

Meg így egyből az ugrik be nekem, hogy megint csak hátrányok sorát vállaljuk be tök feleslegesen.
Felmerül bennem például, hogy ebbe mekkora akksi fér, meddig bírja majd egy szusszal?De ami talán még érdekesebb az a méret. Tényleg olyan kicsi lesz ez, mint azt sokan gondolják?
Ezen a képen az 1/2,3" szenzoros modul látható:

Ezt egy létező kompaktról, a Sony DSC-W690-ről vették. Azonos a szenzor és az obi is minden szempontból és így néz ki:
A másik modulban 1" szenzor lesz. Azt írják még nem lehet tudni pontosan milyen obival, de a képeket elnézve lemerném fogadni, hogy az RX100-nak nem csak a szenzorát, de az obiját itt is egy az egyben emelik át.

Az eredeti RX100 meg ugye ekkora:

No most felmerül bennem az a naiv buta kérdés, hogy mi értelme van ennek így?

Mert hogy hátránya biztos lesz ennek a felépítésnek, méret szempontból meg gyanús nekem, hogy ez így semmivel se lesz kisebb, mint egy telefon és az említett két fényképezőgép valamelyike.
Akkor meg minek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Persze ez a Samsungnak ciki
)