- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz
Throme #81397 üzenetére
Ha a GF7-nél szempont a kis méret, akkor az még egy érv a 20-as mellett.
Igen, használtan szokott 65 körül lenni a 20-as első verziója, 70 körül a második. Nincs jelentős különbség a kettő között.
Viszonylag "likvid" obi, ha veszel egyet, kipróbálod, nagyon hasonló áron el tudod adni. Ha veszel új 19-es Sigmát ~50-ért, és később mégis váltanál, azt max 30-35 körül fogod tudni eladni, arra számíts.A 20-as hátránya a lassabb, és hangosabb AF. Ezt nem gyűrték le a II verzióban sem sajnos.
-
-
krisztosz89
csendes tag
válasz
Throme #81386 üzenetére
Hello,
Van MFT és Sony E bajonettes is.
Nekem volt, nemrég adtam el, Pana GX7-en használtam.
Az AF nagyon gyors és pontos, élesség az 2.8-on nem rossz, f4-en szerintem már elég beretva.
40.000 ft-ért adtam el, ez használtan egész reális ár érte. De ha beéred 25mm-el is, a 19 helyett, akkor szerintem a Pana 25mm f1.7-el jobban jársz. -
Balinov
titán
válasz
Throme #81363 üzenetére
Obit en amazon warehouse deal-bol vettem 110£ korul, bontott doboz, de gyk vatta uj, raadasul rajtahagytak a Hoya UV szurot (ami megint nem 5€). Nezzel korul nemet amazon warehouse dealjei kozul.
szerK: ehune, PK-t Mo-ra passzolom, de itt erdemes idokozonket korulnezni.
-
Balinov
titán
válasz
Throme #81354 üzenetére
Udv Throme
EM5-on hasznalom a DN 19mm-et es DN 30mm-t. minden franko. Asszem az EX a regebbi valtozat, rucskos fokuszgyuruvel, mig a DN EX az az ART szeria, sima felulette.
LRCC-ben (de 5.x foverzioban is) van lens profil mindkettohoz, CA, torzitas, minden muxik ugy, mint Nikon DX-en akarmilyen nativ APS-C DX obival.
AF sebesseget passzolom, a 30-ast hasznaltam egyedul Pana m43-n, G3-on gyors volt a fokusz, felteszem, GF7 sem fog lassabban fokuszalni. EM5MK1-en popec mind a ketto. Nativ fixekkel nincs tapasztalatom, e ketton kivul "csak" egy O12-50 kitobim van, meg a P14-42MK2, de azzal talan ha 50 expot lottem
A tobbi kerdest, tapasztalat hijjan, is passzolnam. De ugyis kapsz hamarosan valaszt ra a tobbiektol
udv
B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged