- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorZoli
Topikgazda
-
stingy2
senior tag
"Nem amiatt lettünk ilyen gazdagok, hogy mindig megtaláltuk a legjobb befektetéseket, hanem amiatt, hogy a legrosszabbakat elkerültük." WB
Aztán hogy ezt fundamentális elemzéssel, technikaival vagy időzítéssel éred el, az mellékes. Eleinte én is a hozamra mentem, aztán mindig beleragadtam az esésekbe. Most nem érdekel (annyira) a hozam, csak maradjak ki a nagy esésekből. Nekem ez jobban működik, mint megtalálni, mi hoz majd többet a piaci átlagnál. Ha kimaradok az esésből, akkor a következő bikapiacon nagyobb befektethető tőkével indulok. Ez vastagon kompenzálja, ha kimaradok egy két ilyen 'sokszázalékos emelkedő napból.
Amúgy tényleg fájó, hogy itt vagyok full kp-ben, és látom, hogy béka feneke alatt vannak az árak (20+ % DD) de nem jelez vételt a rendszer, és csak ülök a kezemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest