- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Sőőőt, a hitel igazából annak van, akinek van rendes jövedelme csak most éppen egyben nincs annyi pénze, vagy nem akarja a meglévő tőkéjét erre fordítani. Sajnos MO-on elhitették a néppel a kereskedelmi bankok, hogy hitelből vásároljon a nép olyan dolgokat, amiket valójában nem ér fel anyagilag.
-
Kobe
veterán
de azokon lehet igazán szakítani.
mondjuk az autókkal kapcsolatban, én érzem csak egyszerre viccesen szánalmasnak, hogy itthon minden harmadik negyedi autó suzuki swift mert már 9900 tól elhozhatod havonta ? :S szerintem ez nem lenne rossz pont ha az ilyeneket kiiktatnánk a hitelezési listából, mmint az ilyen ajánlatokat....mert arról nekem csak ez ugrik be: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest