Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • buherton

    őstag

    válasz PredatorZoli #75138 üzenetére

    Az a "mérő" igazából költségosztó és az arra jó, hogy a házon belüli konfliktusokat még jobban elmélyítse. A szövetkezetünk ügyvezetője mondta (a mi házunkat végtelenül korrektül vezeti, emiatt hiteles a szememben), hogy a másik épületben a lakók kérésére felszerelték ezeket és bármilyen meglepő, de azóta összességében többet fizetnek a - már nem létező - FŐTÁV-nak.

    Szerintem nem csak az energiatakarékosságon volt a hangsúly, hanem azon is, hogy az állam terhei csökkenjenek. Ha pedig ebből indulok ki, akkor a távhősök sem fognak kimaradni a jóból. Korábban mondták, hogy ők teszik ki az energia mix kb 10%-t, vagyis akkorát nem fognak tudni fogni, mint a gázosokon vagy a villanyosokon. Mondjuk cserébe kapnak egy rossz politikai üzenetet.

    tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Új hozzászólás Aktív témák