- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
Csabroncka #125122 üzenetére
Az én olvasatomban az a FIRE, ha elér az ember egy olyan szintet, mikor a passzív befektetései hozamabol lehetséges egy takaréklángu élethez elengedhetetlen dolgok fedezése (pl. lakhatás, étel..). Tehát olyan szempontból érezheti magát biztonságban az ember, hogy történjen bármi is, ha csak a megélhetés a cél és nincsenek extra nagy vágyak, akkor akár megteheti hogy élete végéig munkanélküli legyen (még ha remete is) Az persze az egyéni fantaziara és igényekre van bízva hogy mivel szeretne foglalkozni az így felszabadult szabadidővel pl. bármely saját projekt ami dopamint szabadít fel, stb... (szerintem minden élőlény dopamin függő, ez ad erőt a mindennapokban)
Természetesen ez az állapot biztosan nem egészséges, nekem is egy motiváció és cél hogy a FIRE-t elerjem, de nyilván ha megvan akkor sem nem tudnék életem végéig semmit se csinálni , mert belebolondulnek.. de mégis adna egy olyan biztonságérzetet és lelki békét, hogy valóban a magam ura vagyok, muszajbol nem kell semmit csinálni, elvallalni, és bármi történik legalább az alapvető dolgok fedezve vannak (kellő önuralommal).
És az hogy kinek mennyi kell a FIRE-hez az egyedi igényektől függ, mindenképpen képben kell lenni és meg kell határozni hogy mi az a havi átlagos minimális szükséglet ami egyszerűen kell a letfentartashoz. Na ezt az összeget kell elovarazsolni stabilan passzív befektetések hozamabol és megvan a FIRE.
Szerintem... De szeretem mások véleményét és látásmódját olvasni, nem biztos hogy mindenkinek ezt jelenti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Posta, csomagküldés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Villanyszerelés
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3080 XTREME 10G (A legerősebb 3080)
- Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel
- Samsung 27" LED, PLS, Full HD, 4ms, 60 Hz, HDMI, VGA, Freesync, kis hibás
- AMD ryzen 3800x 2x8 Gb ddr4 3200Mh alaplap b450 -f Gaming samsung odyssey g7 amd radeon rx 6600 xt
- samsung odyssey g7 28 4k 144hz
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest