- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Hát ha egyben vetted, akkor az egészet, nem is lehetne másképp. Le fogják tesztelni a szervízben így, ahogy van.
Szóval vidd vissza, és mond meg, hogy vagy kérsz egy ugyanolyan kártyát cserébe, amivel már tutira müxik a gép, vagy pedig egy másik kártyát és ráfizetsz (ha nem ugyanabban az árban van).
[Szerkesztve] -
TB
tag
Én természetesen a z ATI 9800XT-re szavazok,szerintem az a legjobb!De XT-t már nem vennék,csak X800-ast,mivel a 9800XT még mindig elég drága.Akkor már inkább pár ezressel többért egy X800.(Jóval gyorsabb)
Valszeg amúgy Zozoonak igaza lehet.Most egy fx5200-as 64 bites GF van a gépembe,és működik rendesen!
Most akkor mit kell ilyen esetben csinálni?Mondjam meg az üzletben,hogy a rendszer valszeg nem bírja az ati 9600XT-met?Kicserélik mondjuk egy fx5900XT-re pár ezres ráfizetésével?Vagy egyáltalán mit csináljak? -
Shrek16
csendes tag
Hi!
Csak egy egyszerű kérdés: melyik a jobb : Connect 3D ATI Radeon 9800Pro, ugyanez csak XT vagy a GF FX5900 ultra???
Nagyon gyors válasz kéne!!
Előre is kösz! -
zOzOO
tag
Ha többiek figyeltek volna már hasonló témákra, vagy lenne vmi tapaszatlatuk, akkor nem kennék itt a hülyeségeket össze-vissza. A cég ahol dolgozom, kb. egy hete 10 hasonló konfigot állított össze, és radeon kártyákkal mindegyiknél ez volt a baj. beraktunk helyettük nvidiát és tökéletesn mentek. Valszeg a 64 bites athlon-hoz irt ati driverek szarok.
-
Haok
tag
Ha új gép azonnal kérdezd meg azt akitől vetted, vagy akár vidd is vissza....
A régi gépem alaplap hibás volt...1,5 évig nyomtam vele, mert nemszóltam időben, azthittem, majd megtom csinálni (programhibákra gondoltam...) élvezet volt, mikor egy online játékban nagy nehezen beállítok 9 opera ablakot (vagy volt hogy 15 -t is...mert ezt kívánta a játék - legalábbis tőlem :) - ) és egyszer csak kifagyott az amit 10 percig állítgattam.... -
TB
tag
Ehhez hozzá jön az,hogy szarakodik a kártya,meg rohadt meleg a Samsung 120-as Sata-s vinyóm,pedig azt mondták a Samsungok nem melegszenek annyira.Már megint sikerült frankó gépet vennem:((
AZ nem lehet ,hogy a szorzo bekavarneki,és nem úgy ossza le a frekvenciát az agpnek meg a pci-nak?
Alapból 204/68/34 (6:2:1) -
Ger|
aktív tag
tipikus zárlatosra összedugott alaplap esete
-
Ger|
aktív tag
én meg megnézném, hogyan van összedugdosva az alaplap.
-
Loretto
veterán
esetleg tedd át a karid+ramod egy másik gépbe.ha ott mennek akkor lehet deszka.softveresen minden rendben?
-
TB
tag
Ok:)
Megnéztem most egy asus 9200se-vel,és azzal is csinálja:((
Sőt most beszéltem a haverral,és azt mondja,hogy nála sem műkszik a kártya!!Ez király!Most akkor mi lehet a gond?A memória?Vagy az AGP port-ra is gondoltam.Meg a kártya is rossz lehet:F
Amúgy nincs húzva semmi,minden alapon megy,a 9600XT-m szinte''hideg''. -
TB
tag
up
-
TB
tag
Sziasztok!
Most vettem egy gépet(Abit kv8-pro,A64 3200+,Asus 9600XT).Az üzletben összerakták nekem,tegnap hoztam el.Az lenne a problémám,hogy gondol egyet a gép,és elsötétűl a monitor valamikor már 5 perc után is!De az elmúlt pár órában már olyat is csinál,hogy az egér nem mozdul,csak vizszintesen jobbra-balra,aztán meg bejön ilyen ''vonalkódos mozaik windows''!És ha újra indítom a gépet,akkor azt írja ki,hogy valószínű a videókártya nem működik megfelelően.
Mi lehet a gond?Please segítsetek!
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Wise (ex-TransferWise)
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest