Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
Ha majd ott tart a történet, hogy mindegy mennyit megyek az autóval, tökmindegy a méter, mert éjjel-nappal használom az autó pakkját, mert az az otthon elektromos rendszerének a része állandó használatban, akkor lesz nekem értelme.
Amíg ez van, hogy arra kell megvenni egy (nekem) nagyon drága akksit, hogy az néha megmozgassa a bódét... így magának az pakknak az értékvesztése, ami csak attól van, mert eltelik az idő akkora, hogy vetekszik az üzemanyag árával. Egyszerűen olyan az elektromos nekem emiatt, mint a dízel, hogy nem megyek ahhoz elég sokat, hogy megérje. -
Hát igen,ez egy tipikus techie teszt, csak arról van benne szó, ami elektromos, a mechanikus dolgok (csomagtartó méret, fej/láb tér, ülés/kormány állítási lehetőség, előre/hátra/oldalra kilátási lehetőség, stb.stb.) se említve, se fényképezve
Ezekről csak akkor nem szoktak megemlékezni, ha mind vita nélkül tökéletes, de félek, hogy ennél az autónál nem így van
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Lexus, Toyota topik
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest