- iPhone topik
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Naja, az elég érdekes lesz.... Egyszer minden nagy sorozatot meg kell gyalázni

-
LLKobe
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miazhogy hál Istennek? Hülyeséget beszélsz, inkább sajnálni kéne hogy nem lesz pc-re... A 2. részt is qrvajól portolták. És nem ez lesz az utsó rész, ez lesz az utsó rész amit Kojima csinál.
-
LLKobe
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
LOOSER
Tuti nem lesz PC-re sajna, PS exkluzív volt mindíg is, hogy az első kettőt portolták, az valami csoda...
-
Sirandrish
legenda
remélem marad sony port ne szenyezze a PC-t

elég szennyezett már így is
-
mad1
veterán
remelem ez azert lesz pcn...ha mar a 3 kimaradt..
-
Cloud_s
aktív tag
Az első és második részt végigtolhatod PC-n, csak nagyobb élmény, mint "elolvasni".

Az első részt érdemes emulátorral játszani, mert a sima PC-s verzióból hiányoznak dolgok, amik nélkül nem az igazi... A második rész meg simán a legrosszabb port ami valaha is készült, de a sztori kárpótol valamelyest.
-
nymaci01
csendes tag
Hát én már régóta sóvárogtam metal gear után, de miután ps2m nem volt, mert az előző generációban máson toltam, ezért mindig kimaradt... Node most már ps3 birtokában 1 ideje elkezdett érdekelni a dolog, és nagyon várom a 4. részt, de! Most töltöttem a storeból 1 videot, amin olyan röviditések meg összefüggések voltak amit az előző 3 rész nem ismerete révén nem is értettem... Tehát, miután mindenképp részese akarok lenni ennek a sorozatnak, az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok-e egy olyan oldalt, könyvet, bármit, ami elmeséli az előző 3 részben történt fontos dolgokat? Magyarul jobb lenne, de angol forrásnak is örülnék... Sajnos 40GBos a ps3-am, tehát az előző 3 részt nem tudom kipörgetni, pedig ha volna rá mód, megtenném
Remélem valaki tud majd vmilyen oldalt vagy valamit... Bocs hogy hosszura vettem a témát, és előre is kössz a segítséget... -
LLKobe
veterán
Én mindet végigtoltam, és mind űberfasza!! És szerintem tudod miért nem csinálják meg pc-re? Mert a pc-s gamereknek többet számít a Shader model 9.0, meg az űberríl fizika, mint a kitűnő történet, a játékélmény, a mondanivaló.... Azonkívül az is igaz hogy a metal gear-eket mindíg is csak gamepaddal lehetett igazán kényelmesen játsani, az egész írányítás-nézet rendszert ps-re találták ki, nem bill+egér-re....
HD Trailer: [link]
[Szerkesztve] -
snecy
senior tag
MGS 4 Trailer
[link] -
sharpapa
senior tag
Háát a videó alapján nagyon kira..Ha egyszer PC-n is eljutunk ide, biztos hogy megszerzem.

-
Zenty
őstag
Ugyanaz a movi ,de valamivel kisebb és ami a lényeg joval jobb minőségbe! Egyszerüen nagyon durva!
Ha kiadják a hivatalos traielrt mondjuk 720p hd minsőgbe itt csoportos elélvezés lesz
!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Azt hiszem ez a game miatt fogok venni egy ps3-mat
!
A video brutál még kamerás minőségbe is !
Itt jobb képek vannak érdemes ezt is megkukkantani :
Kojami téleg tud valamit
! És állitolag ennél még joval szebb lesz a game!.......
Ui: Kifelejtettem
Itt várható majd későb a jobb minőségü traiel! Nah ez lesz még érdekes !
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!

! És állitolag ennél még joval szebb lesz a game!.......