- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
A most elérhető jobb LLM-ek azért bőven túlmutatnak ezen intelligenciában. A gond persze a kiszámíthatatlanság, "hallucinálás", ami eléggé ciki, amikor valami önállóan piszkálhatja a megrendeléseket. Emiatt el tudom képzelni, hogy javarészben kézzel írt szabályokkal működő asszisztensről van szó. Az kiszámíthatóbb, de persze csak azt tudja és csak úgy, amit beletettek.
-
Johnny001
senior tag
Jött egy temus csomagom, csak kicsit messze volt az átvételi pont, ezért szerettem volna közelebb átvenni, felhívtam a szállítót és egy ilyen ostobával kellett beszélnem, míg végre adott egy hús-vér hölgyet, akivel fél perc alatt megbeszéltem. A beszélgetés teljes ideje majdnem húsz perc volt!!! Szóval inkább le se írom, hogy ez mimnek kell. Már itt a következő csomag, előre ideges vagyok!
Ennyit erről.
-
hapakj
őstag
Amúgy szerintem fura hasonlat ez a 3D TV, az azért döglött meg mert jó 3D tartalmat drága volt gyártani, s nem nagyon volt rá tartalom.
Az AI alá azé bőven van. ChatGPT, Copilot (Visual Studioban) is már egész használható manapság és hasznos, szóval azt hogy bedőlne az egész azt már kétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest