Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
camino
tag
köszi, közben kipróbáltam, és már bootolható is. viszont most meg a windows nem indul
üdvözlő képernyőig eljut, és csak várakozik.... igaz, ghosttal erőszakoltam rá egy image-t, nem telepítettem, ami szerintem nem lenne probléma. az image-t ugyanerről a hardverkörnyezetről készítettem, csak a winyó változott. megpróbáltam a windows cd-ről való javítását is, de ugyanaz.... no mind1, ha nagyon nem jön össze, újra telepítek.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
üdvözlő képernyőig eljut, és csak várakozik.... igaz, ghosttal erőszakoltam rá egy image-t, nem telepítettem, ami szerintem nem lenne probléma. az image-t ugyanerről a hardverkörnyezetről készítettem, csak a winyó változott. megpróbáltam a windows cd-ről való javítását is, de ugyanaz.... no mind1, ha nagyon nem jön össze, újra telepítek..