- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
_George
senior tag
válasz
Thulcandra #1 üzenetére
kicsit off, de talán tudod...
milyen procit visz el ez a lap maximum?
és milyen fsb-s? -
Padree
senior tag
válasz
Thulcandra #3 üzenetére
A Call of Duty szerintem nem is fog menni vele, T&L-es GPU kell neki, vagy valamijen shaderes - hirtelen nem emléxem. Nekem is leköpködte a TNT2-őm (amivel egylapra tehető kb. a Savage4), de gF2MX400-al elindult merazmár tuggya.
A Medal még ment nálam. Kezdhet gyűjteni valami videókarcsira ha COD-olni akar, de nemártana minimum egy DX8as mer amiatt megmár a Splinter Cell: PT fog anyázni. -
Thulcandra
senior tag
Ami a honlapon van 2002es (ez van fent neki most) az azért nem jó, mert az új játékok nem mennek vele, például a Call Of Duty vagy v.mi ehhez hasonló katonásdi, ehhez már nem értek :t
De egyébként sem értem miért erőlteti, mert leírás szerint csak 32Mb és erre utal az is hogy jónéhány játék akadozva megy nála már most is. Lényeg az hogy kéne egy új driver amivel legalább elindul neki, akkor legalább felhúzza magát hogy qrvára akad, s vesz végre egy 128Mb-os gforceot vagy radeont, és akkor boldog lesz jól :))
Akkor most milyen drivert :F -
Padree
senior tag
válasz
Thulcandra #1 üzenetére
Eza Savage4 - Savage 8 2d/3d nezavarjon meg - ugyanazt jelöli, a 8 gondolom RAM lenne vagy mittoménmi - ezeknél sose lehet tudni mit miért írnak. Volt Mercury lapom, a hangvezérlő más tipusú volt mint amit detektált, kézzel kellett ráerőszakolni a drájvert, sűrű (kölcsönös) anyázás közben.
A Mercury honlapján ami van mérnemjó? Azhogy 2002-es attól még ami menne rajta az menni fog. Vanvalami gond a régivel? Esetleg szétnézni a Via honlapján. -
Thulcandra
senior tag
Mivel már gőzöl a fejem... remélem más okosabb lesz nálam
Szóval: a témaban látható alaplap videójához próbálok új drivert találni, de különböző problémák vannak.
Először is az h a driver egy ismerősnek kell, aki elég kezdő, szóval egyetlen egy futtatható file kéne neki, utána meg next/yes gomb nyomogatás.
Én meg ezért nem tudom ezt prezentálni:
Alaplap füzetjének elején: ''on board pro savage 8 2d/3d graphic engine'' .
Belelapozva: '' p4m266a integrates s3 savage4 graphics accelerator'' .
A géphez nem férek hozzá, mert messze van, a srácnak fingja sincs miről van szó, ő csak játszani szeretne, mert az újabb játékok nem mennek el nála. A gyártó honlapján a driver 2002-es...
Kérdés: Akkor szerintetek most mit adjak neki :F
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest