- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Kleroo #14812 üzenetére
Nekem kívülről se jön be. Sikerült elrontani a koncepcióhoz képest. Abban legalább volt fantázia. Bár belül már az is gáz volt.
Pont annyit sikerült visszabutítani, hogy az egész hatás amit kiváltott, menjen a levesbe, és egy teljesen hétköznapi "semmi extra" unalmas, és csúnya autó legyen.Nekem a tabletekkel nincs bajom, valójában nagyon megszerettem mert végre nem pixelvadászat zajlik, hanem rendesen látni mindent, illetve nekem bejön a rengeteg szolgáltatás és kényelmi funkció, amit nyújtanak (sosem voltam egy gyorsulgatós típus, nem nagyon érdekel a teljesítmény és a többi klasszikus autós dolog). Az új CLA-nál az a bajom a kijelzővel, hogy ez a megoldás nem kényelmes, mert előre kell hajolni ahhoz, hogy elérjem. Ezt nem tudom mi a sz*rnak erőltetik (BMW/Audi detto)? Vagy akkor tartották volna meg a tapipadot a könyöklő előtt. A C218 beltere nekem is tetszett (bár számomra annak a korszaknak a legszebb belterét a BMW F01 jelentette), de eljárt felette az idő. A nagyobb kijelzőket nehéz -vagy lehetetlen- már integrálni egy klasszikus műszerfalba. Vagy függesztve lóg Tesla mintára, vagy viszik végig egy csíkban a fél autón. Önmagában a kijelzővel nincs bajom, de ahogy itt megvalósították, az nem igazán szép.
Engem a külső zavar jobban, mintha nem mernének változtatni. Szinte tökugyanaz alul a lökhárító mint pl. az enyémen, de már így nézett ki a korábbi generációknál is. Ez még csak a CLA, ez nem a luxusról szólt eddig sem, megvárjuk mit hoznak C/E/S fronton, de sajnos nem hinném, hogy megjelenésben hatalmas különbségek lennének majd ehhez a CLA-hoz képest. Lehet, hogy én is megyek vissza BMW-re, ha nem villantanak valami normálisat.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged