- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom. Tényleg.
Lehet, hogy többet ér. Megpróbáltam körbenézni a piacon ilyen márka után, de nem találtam viszonyítási alapot. Ez egy ritka darab itthon.
Próbálj keresni itt a PH!-n valakit, aki ért hozzá, ő biztos tud tippet adni. Én sajna nem. Ez van.Találtam 70k körül is eladót újonnan, meg 100k környékén is.
Volt egy eladó 2009 júliusában.
Van itt egy 83k + ÁFA. Meg itt még egy.De ennyi. Úgyhogy, sajnálom, de ennyit tudtam tenni. Több találatot itthon nem dob ki a google. Árgépre nem hallgatok, mert nem megbízható, ezeken kívül meg más kiinduló nincs.
Itt a tudásom sajna ezzel kapcsolatban véget ér. Bocs.
-
-
Rgabor23
csendes tag
-
Chaser
legenda
Annyit kérsz értük amennyit akarsz
430-est átlag boltban tudok 5k-ért, számlával, nemrég onnan vettem 1et. Van a gigának egy ütős lapja, kis g31-es, mindent eszik, include 45nm, pcix16, ddr2, tuning, az volt nemrég újan 10k, szóval gar nélkül az lehetne cirka 5k, mert az újra 3 évet adnak, ez alapján a te lapod hát izé..szerencsédre mivel a lap árak nagyon felmentek, így még kapsz érte egy normálisabb összeget, ez a kis lap is 13k lett
-
Antonio
senior tag
up
sziasztok ha megkérhetek egy szakit beárazná nekem!
köszönöm!
Alaplap: ASUS A7N8X DELUXE 2.0,
CPU: AMD Barton 2500+,
proci hűtő: (GlacialTech Igloo 2510 aztán le lett cserélve egy )Silent Breeze II-re
videokártya: SAPPHER 9600 PRO ATLANTIS,
táp: Chieftec DT350 ,
RAM: 2X256 Mb SAMSUNG 400DDR duálba + 1x 512Mb SAMSUNG 400DDR,
Optikai meghajtók:SAMSUNG DVD SD 616Q, + PIONEER DVD-RW DVR-212
HDD: SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) + Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 250-GB Hard Drive (ST3250410AS)
Monitor: Samsung 757NF (17'')
Hang: Genius Home Theatre 5.1, (fa)
Fekete egyszerü (de nagyszerű) codegen házikó tetején ventivel (cserélve) -
greatchaos
addikt
ok. igazad van, ott valóban eltévedtem.
2-3-2-6-1 2.6V CL2 (latenty time 2 - az jó - igaz) - bocs
ettőf függetlenül akkor is 400-s ram, akárki akármit mond. igen rég nem használok ddr1-s ramot.
az árra vonatkozó állításom viszont továbbra is tartom, hogy ok, hogy kingstone, meg tuningos, meg akármi, DE 5k-ért kaphatsz Újan 3 év garis samut (nem egy kategória) de ha pótolni kell, akkor megteszi, amúgy meg nem érdemes elavult termékekkel fejleszteni már a gépét az embernek
-
kem
addikt
Bocs, lekéstem a szerkesztésről
Ezek szerint: Alaplap: Abit IS7-E 5K?
-
zolynet
veterán
Sajnos nagyon semmit, gyorsan meg kell szabadulni tőle. Régi AMD-s notik olyan szinten felejtősek, h netovább. De még most is fel lehet lelni egy-egy 3400+-os hősugárzós amd notit. Egy biztos, ha magamnak veszek majd (nincs szükségem rá) notit akkor tuti inteles lesz. Persze vannak már olyan energiatakarékos turion magos ... nem hat meg. Intel, ennyi.
Nem tudom mennyire vagy otthon a szétszerelésben, procihűtő kifujkálás, újrapasztázás....ennél többet
Azt nem tudom h az RM Clock nevű progi tudja-e kezelni a mobil procikat. Olvass utána. -
zolynet
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Az ár nem vita tárgya, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé
• A kész árazást OFF-ba tesszük, ezért ne írj OFF-ban
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív
• Privátban árazás nincs
• Csak az Ármesterek árazhatnak
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor az Ármesternek írj privátot, majd ő javítja
• Beárazós topikok listája
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Óvodások homokozója
- Microsoft Excel topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged