- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
Rover623
félisten
Kedves Ga Bee!
Igen-igen elkeserítő az első (vagy második? mindegy...) hozzászólásod a PH!-n...
Nem tudom mit ''dolgozol'' abban a kiskerben, azt sem tudom hol van és mekkora volumenben dolgozik, de ki kell hogy ábrándítsalak:
a 900-as sorozatú Intel chipek, a DDR2 memória nem homály mindenkinek...
Pláne nem a kereskedőknek...! Ez a hsz-ed keményen rombolja egy rakás ember PH!-s megítélését...
Azokról a ''szakmában'' tevékenykedő emberekről van szó, akik szerencsés módon átlépték már a ''doboztologatás'' szintjét, és aktív részesei a PH!-n folyó ismeretterjesztő, ismeretcserélő, oktató munkának.
A felhasználók oldaláról amúgy is roppant erős negatív előítélet nyilvánul meg a kiskerekben dolgozók szakmai ismereteit illetően, nem kellene ilyen kérdésekkel meg is erősíteni őket (tév)hitükben...
P.S.:
Hogy a szakmai oldaláról is beszéljünk: nem sok az az időzítés...pláne hogy a ''gyári oldalon ezt mondják standardnak''...a gyártónál ne tudja már jobban senki...
Természetesen ugyanúgy mint (az általad már ismert) DDR memóriánál, itt is lehet ''tuningolni'', vagyis csökkenteni az időzítéseket...ez természetesen az adott chipset és memória gyártási szórásának függvénye...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest