Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Üdv urak/hölgyek!
Szeretnék tápot venni, mert a mostani már nem mai csirke (CFT-620s)
A konfigom:
Intel G3420
500gb hdd sata
8gb ddr3 ram
Asrock B85 pro4 alaplap
ASUS GeForce GTX750TI-OC-2GD5Mekkorát ajánlanátok? 500w elég?
-
flash-
veterán
elég minőségi tápok pár éve még az enermaxok(enermax beles) tápok voltak.
most akkor mi a helyzet az enermaxokkal(enermax belesekkel)?
azért a full kivül belül enermax tápok még mindig a legjobbak a seasoniccal ha a megbízhatóságot nézzük nem?milyen 550-600 wattos tápot vegyek ha tényleg minőségit(megbízhatót) akarok venni?
(i5-3570k, 1vga -s rendszerre) -
prof.hardver
csendes tag
szóval egy CM V700-as táp,még akkor is jó ha napi szinten 10-15 órát üzemel?
-
MMIX
addikt
Xigmatek Tauro félmoduláris verzió, 500W, 600W. Valószínűleg Andyson belső.
-
flymi
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #71692 üzenetére
Ennyi! Kész! Befejeztem! V700 lesz és slusszpassz.
Köszönöm Potzee-nak és Duliee-nak a velem töltött fejfájós órákat, napokat. -
flymi
addikt
"Tesztlaborunkban a V betűvel jelölt trió legkisebb, de még így is 700 wattos tagja tette tiszteletét, már ebből sejteni lehet, hogy csúcsmodell-sorozatról van szó. Kár, hogy a 700, 850 és 1000 wattos fenevadak mellett nincs emberközelibb, 600 vagy 500 wattos tagja a szériának"
Idézet rudi által írt CM V700 prohardver cikkből.
-
prof.hardver
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az alábbi konfighoz ti milyen és melyik tápegységet választanátok?
tehát:alaplap:Asrock 990fx extreme9
cpu:amd fx 8350
vga:asus gtx 970 /remélhetőleg karácsonyra meglepi/
ram:geil 4x8gb
odd:br író és olvasó
hdd:1-1 seagate és wd,500gb és 3 tb háttértárnak
ssd-oprendszernek
venti szabályzó:scythe kaze master flataz összes fogyasztás plusz 30% tartalék biztonságból így lett 630 watt.
a gép nem lesz tuningolva.
Ehhez a a konfighoz ezt a tápot néztem CM V700-as,ez bőven elég neki vagy simán elmegy egy 650-el is.
a lényeg megbízható legyen,moduláris.
ti mit ajánlotok? -
-
-
-
Met
nagyúr
válasz
grrpowa #71681 üzenetére
Ugye azt nem gondoltad komolyan hogy az eladó guglizza ki hogy a gépednek milyen és mennyi csatlakozók kellenek.
Első verzió: megnézed a gyártó oldalán hogy milyen csatlakozói vannak
Második verzió: megkérdezed az eladót hogy milyen csatlakozói vannak a tápnak
Harmadik verzió: megmondod az eladónak hogy milyen csatlakozókra van szükséged -
-
Potzee
addikt
" Én már feladtam teljesen...
"
(#71675) flymiHa tényleg nem sürgős, akkor no para!!!
Olvasgatod a topic-ot, letisztul a koncepció és előbb-utóbb kiderül, hogy milyen tápra van szükséged.
Mire eljön a vásárlás ideje még új modellek is megjelenhetnek, árak is változhatnak. -
grrpowa
aktív tag
-
-
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok vettem egy XFX-pro 450w tápot az eladónak leírtam a configot amibe kéne rávágta hogy ez bőven elég nekem erre 1db 6pines tápcsati van nekem meg 2db kéne a mennyire járható az a Molex-6pin átalakító nem lesz gáz belőle
-
sonny007
tag
Sziasztok!
Gép fejlesztésben gondolkozom. Egy ilyen konfigot szeretnék majd a későbbiekben összerakni. Tehát nem egyszerre, viszont tápot olyat szeretnék ami nem horribilis összeg viszont a konfig elfog futni rajta.-Processzor: Intel i5 4440 v. 4460.
-Alaplap: ASRock B85M PRO4
-Ram: 1x8gb + későbbi ram bővítés ha kell. 1600mhz-es.
-HDD: 500GB SATA2
-VGA: középkategóriás 25-30K közöttit.Tápra olyan 10-15K-ra gondoltam MAX!
Mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Potzee
addikt
Itt egy Super Flower
SF-600P14XE -
Potzee
addikt
Az előd modell ráncfelvarrott változata, paramétereiben semmi változás.
Nekem a 4 részre bontott 12V-os ág miatt nem kellene...nem probléma az osztott ág, de egy nagy étvágyú VGA kártya lefekteti a tápot, ha elfogy a kraft a neki szánt 12V-os ágból. Ebben az esetben mókolni kell egy kicsit, hogy két ág táplálja a videokártyát.
Kis fogyasztású konfignál nem számít az osztott ág, de 650-700W környékén szerintem szerencsésebb, ha egybe van. -
flymi
addikt
válasz
Potzee #71669 üzenetére
EVGA SuperNova 650 G1?
(120-G10650-XR)
New!!!
FSP belsős
636 W
10 év gari
80 Plus Gold certif. pendingEz esetleg beválhat 700 alatt? Ez annyira új, hogy "értékelés alatt" áll, tehát még nem kapta meg a gold minősítést.
NEX650G-nél mi a bánatom az a fém foggantyú? Nemgyerebe... kép
-
rayoliviero
veterán
válasz
Potzee #71669 üzenetére
Nekem akkor ad nagyon halk cicergő hangot a 850-es, ha áram alatt van a táp, de nincs bekapcsolva a gép. Bekapcsolás után abba is hagyja rögtön, pedig alig van terhelve. Asbee ugyanilyen tápja sosem cicereg, én kifogtam egy cicergő példányt.
De amúgy alig lehet nálam hallani ezt a cicergést, nagyon kell hallgatózni. A telóm töltője is cicereg amúgy.
-
Potzee
addikt
válasz
grrpowa #71667 üzenetére
Enhache belső, golyóscsapágyas ADDA venti, tehát abszolút vállalható darab.
A négy részre bontott 12V-os ág 420W teljesítménnyel bír.
Íme, egy teszt róla.(#71668) flymi:
Egy kis cicergésen azért ne lepődj meg...
Ez a jelenség nem márka vagy típusfüggő, példányonként vagy előjön vagy nem, de alulterheléskor lehet ilyet tapasztalni. -
grrpowa
aktív tag
Sziasztok ez a táp NesteQ X-ZERO ASM 500 Watt jó táp
nem igazán halottam még ezt a márkanevet
-
MMIX
addikt
válasz
atus72 #71665 üzenetére
Add oda egy tápmesternek, aki talán rendbe rakja ezt a hamis kondis, rossz minőségű tápot, vagy garanciáztasd le.
Ez a Sharkoon által is elismerten gagyi táp. (megszüntették a forgalmazását).Mivel én nem akarom, hogy mindenáron pénzt költsél, egy próba táp azért jó lenne.
A fagyások a gagyiság és a hamisított kondenzátor "Rubycon" is okozhatja. Nem hiszem, hogy az a kapcsoló valami tervszerű extra lenne.Hivatkozhatsz a belinkelt tesztre, hátha meghatja a garancia ügyintézőt.
-
atus72
őstag
Sziasztok,
Misztikum van vagy fáradt vagyok már, vagy mindkettő...
Van egy Sharkoon SHA350M tápegységem, a konfig semmi extra:
ASUS H87M-E, i3-4340, Samsung 840 SSD (alaplapi vga), 2x2GBAzonkívül hogy összevissza fagy a rendszer van egy olyan jelenség amivel nem tudok mit kezdeni, Neveztesen a tápegység ki-be kapcsoló gombja ami elvileg a 220-t kapcsolná olyan mintha nem működne rendesen, vagy ezek a "modern" tápok valami külön életet élnek?
Ha megy a táp és kikapcsolom a kapcsolóval akkor is megy tovább és simán eltudom indítani a gépet, az alaplapon világít is egy készenléti led. Sokáig azt gondoltam hogy esetleg ekkora puffer kondi lenne benne de ez nem lehet mert nem akar kikapcsolni holott a tápkapcsoló kikapcsolt állapotban van.
Valaki szívott már ilyennel?
Ha kihúzom a konnektorból akkor egy idő után az alaplapi led elalszik és ilyenkor mindenképp a tápkapcsoló rendesen on állásba kell kapcsolnom hogy elinduljon bár már olyan is volt hogy elindult meg leállt a proci ventillátor meg a ház ventilllátor. valami nagyon nem kerek...
Azért fontos mert lehet hogy az egész rendeszer összeomlást ez a szar okozza csak nincs nálam másik táp amivel kipróbálhatnám, persze ha tudom hogy szar akkor veszek egy újat.
Segítségeteket előre is köszönöm.
A: -
-
törölt tag
válasz
Glaz-dozfhut #71655 üzenetére
Mondjuk az is kb. ugyanannyiba fáj, mint a full Seasonic.
Tehát hexa tápok ajánlhatóak, vagy az "inkább ne" kategória? -
Potzee
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #71657 üzenetére
Sőt!
Talán egy kicsit túlárazott...
pl. a HCG 520M drágább, mint egy Seasonic M12II 520W...
Azért...na! -
jim bcs
nagyúr
válasz
jól hallottad és igaz, amit találtál az igen aktuális és az is marad
-
Potzee
addikt
válasz
Igen, az Antec HCG széria is Seasonic belsőre épül.
-
-
Vidual001
tag
válasz
Graphics #71637 üzenetére
Jólvan, nem értek én ehhez annyira, mint ti!
Most 2 évre van tápom, a Kolinkot fénytechnikához felhasználom (+12 V ledekhez tökéletes)
2 év múlva majd veszek 15-20 ezerért, de azt nem ennyire kapkodva, hanem tényleg rátok fogok hallgatni!És egyébként teljes mértékben igazatok van. 3-4 éve mikor összeválogattam a cuccokat, akkor csak a komponensek össz fogyasztását vettem számba, és ehhez választottam Wattban megfelelő tápot. (Ha jól informáltak, akkor a teljes fogyasztás kétszeresének kell lennie a tápnak. Tehát ha pl a komponensek össz fogyasztása 250 Watt, akkor az a legjobb, ha a táp 500 Watt.)
Szóval nem foglalkoztam a márkával, típussal, alkatrészek minőségével, stb.. Egészen addig, amíg ebbe a témába nem irányítottak!Köszönöm a tippeket, tanácsokat, észrevételek Potzeenek és Dulieenek!
-
törölt tag
FSP HEXA szériából milyen az 550-es?
//Nem készülök azt venni, csak úgy érdekel, valahol gyik.hu-n láttam ajánlva, és rájöttem, hogy nem tudok róla semmit...
De ha már idejöttem a topicba: Seasonic M12 II 520W-on kívül ugye keresve sem találhatnék megbízhatóbb moduláris tápot hasonló teljesítmény mellett? -
jim bcs
nagyúr
válasz
rayoliviero #71650 üzenetére
+ ha az nvidia ilyen fogyasztásokat produkál mint a Maxwell esetében akkor akár Quad SLI-t is simán elbír
-
rayoliviero
veterán
Nekem azt mondták, amikor az EVGA Supernova G2-t készültem venni, hogy 20% terhelés felett közel max hatásfokon megy. Engem amúgy nem is érdekel az ilyesmi. Csak az, hogy megfeleljen a feltételeimnek, és a 850-es Supernova felelt meg, így simán azt választottam.
-Reális áron volt, talán 32500-ért vettem (már drágább sajnos).
-Teljesen moduláris, kábelek harisnyázottak (nagyon sok kábel jár hozzá amúgy).
-Kisebb terhelésen be sem kapcsol a ventije, így néma.
-Az Ipon 10 év garit adott rá, plusz az EVGA is 10-et regisztráció után.A Cooler Master V700, ami még nagyon tetszett, az drágább volt akkor és arra "csak" 5 év gari volt, azért választottam az EVGA-t. A kisebb 750-es Supernova G2-t pedig azért nem éri megvenni, mert minimálisan olcsóbb a 850-től, garit pedig 1 évet ad az Ipon.
És nem érzem semmi hátrányát, hogy a 850-es tápom alig van kihasználva. Csak előnye van, mert ha a jövőben bármit is veszek, el fogja bírni, nem beszélve a 10 év bolti és gyári gariról.
-
flymi
addikt
válasz
Potzee #71648 üzenetére
Ekkorára biztosan nem lesz szükségem.
Jól van, leszálltam a témáról. 650W, legfeljebb 700W amit nézni fogok. Ha nem kínzom a gépet akkor mondjuk ennek a felét ha eszi. 50%-on igencsak jó hatásfokkal dolgozhat egy Gold táp.
Így lesz akkor, köszönöm! Mondjuk ha nyerek a lottón, akkor nem is kérdés, hogy SLI és Platinum táp! -
Potzee
addikt
A full moduláris tápnak nem látom értelmét...az alaplapi 24pin-es és a CPU 12V-os (4 vagy 8pin-es) csati egészen biztosan kell, tehát elég, ha a perifériák tápkábelei a lecsatolhatóak.
1x CPU és 1x VGA még nem atomerőmű...ha SLI / CF rendszert akarsz a későbbiekben, akkor gondolkodj CM V 700-ban, EVGA G2 750W vagy 850W-ben, de szerintem még te sem tudod, hogy igazán mit akarsz...és így kurva nehéz tápot ajánlani, pláne 6-7 évre előre.Tessék, atomerőmű mellé: [link]
-
válasz
Potzee #71644 üzenetére
Hááá' most érted,
MEhet felőlem az 650-es is ,de kicsit overkillnek érzem
i5-i7 rángatva se fog 130W-nál többet kérni, a VGA meg eszik 230W-at ha meg van hajtva rendesen.
A többi sallang meg 30-40W plafon.
Ez így 400W. Ezt egy 550-es is elkerget lazán ,főképp szerintem az idő jelentős hányadában félfüstön se megy majd a gép
-
-
-
flymi
addikt
válasz
Potzee #71638 üzenetére
Engem érdekel Potzee, ezért is zaklatlak egy ideje privátban! Meg, hogy az idegeidre menjek...
Én a legjobb minőséget akarom, hogy aztán 5-6 évig ne kelljen aggódnom. Utána úgyis csere. Ezért a full moduláris 80+ gold igény sok-sok év garival.Ja és ilyent ezért nem találni 600W környékén jó árban...
-
válasz
Vidual001 #71634 üzenetére
Nem a súly határozza meg:
A régi tápok nehezebbek "mervótbenneanyag" ez f.szág
Azért nehezebb ,mert Passzív PFC vasmagos tekercsének nehezebb a súlya, és régebben a szarabb hatásfok miatt több borda kellett a hő elvezetéséhez.
Jelen korban viszont jó hatásfok melett kisebb bordák is mehetnek a tápokba
és az aktív PFC-nél nincs akkora súly.
Kár volt megvenni. 1-2 nap ide vagy oda...
-
Potzee
addikt
válasz
Vidual001 #71634 üzenetére
Hát, akkor végképp nem értem a mostani vásárlást!
Nem mondtam, hogy egy jó táp, amit vettél!
A lényeg, hogy egy fost cseréltél egy szarra...
(a szarnak legalább már van állaga, de még mindig büdös van...)Hamarosan proci + alaplap + hűtő cserét tervezel...akkor miért nem tudtál most egy normális, fasza tápot venni +2-3k -val drágábban?
Ha ma kell a PC, hát, akkor még ott a Kolink...eddig is az ment, nem?...
Hát, akkor még megy egy-két napot...az már nem számít...ehhh"Kolink pl nehezebb valamelyest"
Ez egy hülye tévhit, hogy a táp tömege határozza meg a minőségét! -
-
Vidual001
tag
válasz
Potzee #71632 üzenetére
Akkor jó! Köszönöm!
Karácsony környékén tervezem a proci + alaplap + hűtő cserét, és ha esetleg marad némi pénzem akkor egy komolyabb Analóg hangkártyát is szeretnék. Ráadásul a mostani házam is egyedi, úgyhogy nagyon nem szeretném ha valami véletlen kigyulladna.Gondoltam, hogy ezt a tápot nem kellett volna megvennem, mert elég könnyű (Kolink pl nehezebb valamelyest), de sajnos ma mindenképp kellett a PC.
Köszönöm mégegyszer!
-
bookninja
tag
az ong hua ventikrol lehet tudni valamit? minoseg, csapagyazas, stb. gugli nem igazan dob talalatot.
-
Vidual001
tag
válasz
Potzee #71629 üzenetére
Igen, tudom, hogy senki sem javasolta. Sajnos nem tudtam mit venni, mert ahogy írtam, csak noname tápok voltak (WestEnd --» 220Volt üzlet + Örs Vezér Tere --» Árkád --» E-Digital) Mindkét helyen ugyan azok a tápegységek voltak. Illetve az Árkádban csak ez volt, és egy másik CoolerMaster 500 Wattos.
A lényeg, hogy nekem ma kellett a gép, és a régi tápomnak az alaplapi kábelei nem értek el az alaplaphoz a mostani alsótápas házban
2 évet kibír ez a táp rongálás nélkül?
Köszönöm az eddigi válaszaidat is!
-
Potzee
addikt
válasz
Vidual001 #71628 üzenetére
A CoolerMaster egy matricázós cég, nem gyárt tápokat, hanem különböző OEM gyártóktól vásárol és ezeket a cuccokat a saját neve alatt forgalmazza. Van közöttük szuper holmi van kevésbé jó és van kifejezetten szar is...ez az Elite Power 600W RS600-ACABM...hát, nem tartozik a legjobbak közé...CWT elektronikára táp, ami csak a nevében 600W, aztán jó ha bír 400-at a két 12V-os ágon.
Mindenképp jobb, mint a korábbi Kolink, de ezt senki sem javasolta volna neked megvételre...gyakorlatilag hiábavaló volt a korábbi eszmecsere...Itt 10 db van az XFX 450-ből, szerintem LEC-nél is kapható, a HEXA 500+ -an k utána sem néztem, de biztosan kapható pl.itt
-
Vidual001
tag
Sziasztok!
Ezt a tápot vettem meg végül, mert a korábban említett FSP Hexa+ 500 W és XFX Pro 450 tápokat sehol sem találtam.
Vélemények? Jó ez a táp? Kolink CHS-450 helyett vettem, mert arra azt írtátok, hogy kaka a belseje.
Volt még pár darab, amit tudtam volna venni, mert volt készleten, de azoknak a márkanevét még soha sem hallottam.
A Cooler Master pedig a szememben elég jó márka. -
flash-
veterán
UdvAz lennek a kerdesem hogy az alábbi vga-k hoz elég számonra az enermax pro 425w táp?7970 Ghz edition;R9-280x
Konfigom:i5-3470k(4ghz-re húzva)6gbddr3 1600mhzAsrock Z75 pro3Samsung 830 SSDSamsung hd103SJ 1TB HddSamsung 500GB HDDNec 7261s dvdRWChieftech crd 601 2.5 kártyaolvasóAsus Xonar D1hangLingsys wmp54g Pci wlanJelenleg ez a konfig Gigabyte gtx 460 1gb oc val rendesen megy ,minden oké.
-
Dexar007
veterán
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
i5-4440 és GTX970 mellé (+2HDD ill. 1SSD) ugye elég egy Corsair CX 430W Bronze táp?
Ha nem szükséges, nem vennék újat...
Köszi előre is! -
Vidual001
tag
Sziasztok!
Potzee kollega mar utbaigazitott, de szeretnek meg segitseget kerni!
Xfx pro 450 vagy fsp hexa+ 500? Szempont:
Hosszu alaplapi csatik kabele
Es a tobb kabel is hosszu legyenHa valaki tud jobbat es megfelelot irhat olyat amit holnap megtudok venni + hasznalni
Amd athlon 3magos 2.4 ghz ezt majd cserelem karacsony korul
Asrock n68-v Szinten csere
Asus hd7790
Komolyabb asus hangkari szinten lesz benne
Bitfenix shinobi haz15 ezer kb a tapra. (Bocsanat, tabletrol irok)
-
McSico
senior tag
Szevasztok!
Kinéztem egy XFX PRO450W tápegységet, mivel elég sok jót hallottam róla, meg jobb helyeken 5 év gyári garral adják, és ha minden igaz akkor Seasonic a bele.
De azért megkérdezem a ti véleményeteket is.
Mik a tapasztalatok vele? Elég stabil és megbízható? Vagy ha kerülendő akkor mit tudnátok helyette ajánlani? -
depzoo
tag
sziasztok!
tap ajanlatot kernek kovetkezo konfighoz:
amd fx 6300 (lehet hogy huzva is lesz de inkabb nem)
msi r9 270x (allitolag 180w terhelve, 2x 6 pin)2 db hdd + 1 ssd
minel olcsobban szeretnek kijonni es nyugodtan szeretnek lenni nem a tapot szagolgatni amig hasznalom hogy vajon most langol-e eppen.
-
HunLogin
csendes tag
Sziasztok!
Egy tápot keresek a számítógépemhez.
Specifikációk: Fx 8350 ( 4.8Ghz re akarnám húzni vele)
R9 280x Toxic (eszik mint az állat)
M5A97 Evo R2.0 alaplap
Keret: 25k -
-
Dexar007
veterán
Sziasztok!
Adott egy xfx pro 650w-os tap. Elkezdett ciceregni a ventije.Hardvker szerint 2 ev gari jar,dobozan viszont 5 ev all. Most hova forduljak? -
-
-
Emi1986
tag
Sziasztok!
Erről a tápról mi a vélemyényetek?
Spire atx 420w e1 psu
Az alábbi konfigot kéne vinnie:
- Alaplap: Gigabyte GA-H61M-S1
- Processzor: i5 3330 3470
- RAM: Kingston KVR16N11S8/4
- HDD: WD 1TB WD10EZEX
- DVD-RW
-VGA: ASUS ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5 PCIEVárom válaszotokat.
Üdv: T
-
flymi
addikt
válasz
rayoliviero #71604 üzenetére
Jólvanjólvan, én sem mondtam, hogy xar!
Csak megemlítettem, hogy a védelmeknél nem láttam a sorban az OTP-t. Attól még jó árban van és kiváló táp! -
rayoliviero
veterán
Nekem EVGA Supernova G2 850 van. Nem tudok róla semmi negatívat írni. 10 év gari van rá Iponos + még gyári is. Szóval, hogy hiányzik belőle a túlmelegedés védelem mit számít, ha ennyi gari van rá.
Ha sz@r lenne, nem hiszem, hogy Jonnygurun 9.9 pontot kapott volna. -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Megjött az új táp
xfx ts 550. A két csati közül mindegy melyiket dugom a lapra ( 2x4 pin, vagy 8pin )?? A lap ilyen
Egyébként miért nem egyformák ?? -
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Erről a tápegységről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS