- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigmasterl
tag
ÜDv !
Redmi 6 és Huawei Y7 Prime közül melyiket ajánlanátok? Általános felhasználás, játékra nem használnám, a kamera és az üzemidő szempont. Előre is köszi -
Bigmasterl
tag
Nem tudjátok mikor jelenik meg Magyarországon az LG L Bello? Október van feltüntetve legtöbb helyen , de konkrétumot nem találtam
-
Bigmasterl
tag
Tud valaki magyarországi megjelenési infót az LG Fino ill Belló telefonokról? Olvastam hogy októberben, de pontos dátumot nem találtam. 30 körül szánnék rá előfizetéssel és az eddig kinézett Lg F70 helyett szeretném.
-
Bigmasterl
tag
Üdv!
Lg F6 vagy Lg F70 ? Azonos ár, viszont az f70 négymagos, az F6 pedig 8mp es kamerás. Melyik lenne jobb vétel?
-
Bigmasterl
tag
Üdv ! F70 vásárláson vacilálok. Erre a telóra elérhető már az új LG UX felület?
Másik készülék ami számításba jönne a nálunk még meg nem jelent L Fino, csak nem találtam infót, hogy mikor kerül forgalomba, bár gyanítom drágább lesz mint az F70.
MI a véleményetek érdemes várni? -
Bigmasterl
tag
Hello!
Segítséget kérnék mert két típus közt vacilálok. Részletre venném a telefont , de a szolgáltató miatt gondolkodom rajt igazából.
1. Sony Xperia U a T-mobilnál. 40K2. Sony Xperia Sola a Telenornál. Ezzel az a bajom hogy a havidíj 50% telenor 50% más hálózatba beszélhető le. Gyakorlatilag mindenkim T-mobilos, valamint a percdíjak meg kapcsolási díj sem túl kedvező. 33k
A Sola nagyobb kijelzőjű és bővíthető az U pedig Tmobilos ami nekem jobban feküdne.
Szerintetek megéri bevállalni a "rosszabb" szolgáltatót a jobb telóért vagy nincs akkora különbség a két masina közt? Előre is kösz a tanácsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest