Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Sziasztok!
Apámnak (kőműves) keresek egy új telefont. (Előző telefonja BLACKVIEW BV6000s volt.)
Eddig mindig ütésálló telefonjai voltak, de ha egy "normális" telefon is bírja kb. ugyanannyira a strapát egy jó tokkal és kijelzővédővel, akkor olyan ajánlatokat is szívesen fogadok. (Tokot is megnevezve, ha kérhetem.)
Az elvárások között leginkább tényleg az lenne, hogy valamennyire bírja a strapát, de szerintem a vízállóság nincs a prioritások között. (Ugyanakkor ha van olyan tok, ami pl. a por bejutását akadályozza, az előny.) Akkuja jó lenne, ha bírna legalább egy napot. Csak telefonálásra, alkalmi térképnézegetésre, navigálásra, hírolvasásra, fotózásra és viberre lenne használva, hardverigényes játékokra biztosan nem. Képeket jó lenne, ha elfogadható minőségűeket lőne, de egyáltalán nem kell óriási fotós tudás.
Árban maximum 50k-t szánna rá, de ha ár/érték arányban van egy best-buy, akkor minden kiegészítővel (esetleges tok, valamint kijelzővédő üveg/fólia) 60k is lehet a határ.
A válaszokat előre is köszönöm! -
S0m30n3
aktív tag
Sziasztok!
Maximum 30k-ig milyen új telefont ajánlanátok? Magyarországon belüli, rendes garanciás, dual simes telefon kéne, leginkább android. Én a Navon Mizu D504-et néztem ki, jó ez, vagy tudtok jobbat?
Előte is köszönöm a válaszokat.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz pècsimunkás #44169 üzenetére
Köszi!
-
S0m30n3
aktív tag
520-at kb. semmi pénzért hozzád vágják (T-mobile 25k), ahhoz képest a 620 drága, annyi pluszt szerintem nem ad. Persze ha nagyon fontos a villanó meg előlapi kamera, akkor el van döntve, hogy 620. Tapasztalatért meg nézz be a telefonok saját fórumába, 520-é eléggé pörög, 620-ét nem szoktam olvasni.
-
S0m30n3
aktív tag
Sziasztok!
Egy Dual-SIM-es okostelefont szeretne venni sógorom, 50k forintig bezárólag. Mi éri meg a legjobban? Azt írta, hogy nem muszáj a főmárkák közé tartoznia, de külföldről sem akar rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest