- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserix
tag
válasz
hepibáb #169174 üzenetére
Így gondoltam én is. Realme GT 5G 8/128 lett. Alzától rendeltem magánszemélyként. Elengedtem az Áfát a + 1 év garanciáért cserébe. Remélem jó döntés volt. Végig olvastam a GT topikokat, meg a Nord2-t is részben. Félek kicsit a Snapi 888 procitól, hogy majd melegszik, de akinek ilyen telója van nem nagyon panaszkodik. Az android 12 is elérhető már rá. Az értesítő ledet meg elengedem....végül is kibírtam nélküle már 1,5 évet...
Doogee N20 Pro-m nyugdíjba megy 1,5 év után
. Azért vettem anno mert 35 ezer volt Bangoodról és nagyon kellet vmi, de olyan telefon ami igazán tetszett volna nem volt 2020 nyár végén. Gondoltam pár hónapot kibír....és meglepően jól teljesített. Igaz már van egy folt a kijelzőjén meg vannak érdekes dolgai, de nem tudok rá haragudni.... Külön tetszett benne, hogy nem volt tele szemetelve mindenféle számomra szükségtelen appal már az első bekapcsoláskor.
Köszönöm a segítséget !
-
cserix
tag
Tiszteletem!
Új telefont szeretnék vásárolni és ebben kérem hozzáértő segítségeteket.
Árkategória.: 150e-ig
Használt vagy új?: új
Hol vennéd meg?: Függetlenül újonnan gyártói garanciával (ha tudtok olyan megbízható helyet, ahol céges vásárláskor is van 2 év gari, az kérem írjátok meg akár privátban is)
Hosszú vagy rövid távra tervezel: 3 év min.
Mire használnád?:
- fontosak az üzleti alkalmazások, e-mailezés, hosszabb szövegek begépelése, munka,
- netbankok, elsősorban CIB és K&H
- a Blackberry HUB és kapcsolódó szolgáltatásai fussanak gond nélkül. Utálom, ha a névjegyzékékben, vagy az emailek közötti keresgéléskor gondolkodik.
- adatot nem igazán tárolnék a készüléken, de min 128GB tárhely jó volna. Nem szükséges +SD.
- értesítő ledes telefont nem találtam ebben az árkategóriában, de nagyon jó volna ha lenne a készüléken
- játszani egyáltalán nem szoktam (max. sudoku).
- aksi a fentiek használata mellett bírjon legalább 1,5 napot
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez: gondolom jó a zárt is.
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Minél kisebbAz alábbiakat néztem: (egyiken sincs értesítő led, sajnos)
Realme GT Master 6/128
Realme GT Master 8/256
Realme GT 5g 8/128
Oneplus Nord CE
Oneplus Nord 2Mennyire érezhető használatkor, hogy 6 gb vagy 8 gb RAM van a telefonban android 11-en?
Imádtam a Blackberry Passportot, de sajnos elszállt felette az idő. Használtam KeyOne-t is 1-1,5 évig de meg sem közelítette elődjét. Most egy Doogee N20 Pro-n bohóckodom, de már vállalhatatlan….
Előre is köszönöm a segítséget.
-
cserix
tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék vásárolni, ebben kérném a segítségeteket.
Az igényeim:
- max. - 4,3, de inkább 4" kijelző
- a telefon magassági mérete ne legyen nagyobb mint 12 cm
- a lehetőségekhez képest erős hardver
- játszani nem szoktam (max sudoku)
- ár nem számítTalán másfél éve voltam itt, akkor BBQ10 mellett sikerült döntenem a segítségetekkel.
Nagyon szerettem, a mai napig......
Sajnos a telefon egy gyári beállítások visszaállítása után frissítette magát a legújabb rendszerre, amiről már nem lehet a régi jó kis rendszert visszatenni. Tudom, hogy én voltam figyelmetlen, mert nem szabadott volna kiengednem a netre mielőtt mindent be nem állítottam neki. -
cserix
tag
válasz
Hunt3r22 #74592 üzenetére
Várom a Honor 6 Compact megjelenését
Devas: BB Q10-et is néztem.
Azért szomorú, hogy ilyen szegényes a felhozatal ebben a kategóriában.
Nyúzom még a HTC Desire X-et még 1-2 hónapig, aztán ha még akkor is csak ebből a pár készülékből lehet választani asszem az S4 minit veszem.
Köszönöm Mindenkinek a hozzászólásokat!
-
cserix
tag
válasz
ranlomadi #74588 üzenetére
Szolgáltatósat biztosan nem fogok venni a hűségidő miatt. Inkább fizetek a telóért többet.
Néztem már a Z1 Compactot én is. Az egyik kollégámnak van és ki is próbáltam.
Tegnap vettünk egy S4 mini dual sim-es készüléket a húgomnak. Mindegyik tetszik, de egyikkel sem volt olyan "ilyen kell nekem is " érzésem.
Ezért várom még a fórumtársak javaslatait, hátha van olyan telefon, amit még nem néztem, vagy nem is ismerek. -
cserix
tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék vásárolni. Jelenleg egy HTC Desire X-et használok. Szeretem, de már kezd idegesíteni a lassúsága....
Gondolom sokkal nagyobb rálátásotok van a mobil piacra, mint egy átlag felhasználónak, ezért fordulok hozzátok segítségért.
- Árkategória: max. brutto 120
- Használt vagy új : új
- Hol vennéd meg? bárhol, de garancia legyen rá
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? legalább 1 évig szeretném megtartani
- Mire használnád? telefonálás, email olvasás, mérnöki app-ok stb.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? android legyen
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) 120mm-nél (ha van még ilyen) ne legyen nagyobb a készülék
A Samsung S4 minit találtam eddig, ami méretben még elfogadható volna. Bármilyen gyártó felé nyitott vagyok.
Várom a javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest