Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Samsung galaxy A40 mobiltelefonon van jelenleg. Váltani szeretnék hasonló méretben iPhone készülékre. Az SE 3. generáció és a 13 mini között gondolkodom. Semmi extra elvárásom nincs egy telefontól. Szó szerint csak telefonnak használom, nem játszom vagy fotózom videózom róla. Maximum Spotify ami menne telefonáláson kívül. SE készülékről azt hallottam, hogy nem jól bírja az akkumulátora. Ti mit javasoltok a fenti paraméterek alapján?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz sfdrakex #145137 üzenetére
Megnéztem és kipróbáltam élőben a Samsung Galaxy A20e-t. Nem igazán jött be, főleg az, hogy csak 2.4GHz-es wifi-re tud csatlakozni 5 GHz-re nem, ami esetemben hátrány lenne. Kérdésem az lenne, hogy az A40-es készülék, ami még beleférne a keretembe (jelenleg akciós egy két helyen), az is az ajánlott telefonok közé tartozik? Olvastam itt a fórumon, hogy egyeseknek nem volt meggyőző a telefon hálózati jelerőssége. Ez mennyire lehet zavaró?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
Telefon csere elott allok. Jelenleg egy Xiaomi Redmi Note 3 telefonom van. Szeretnek egy frissebb android rendszeru telefont, legyen benne NFC. A 3 GB ram es 32 GB tarhely elegendo, ennyi van a jelenlegiben is. A Samsung Galaxy A20e amit kineztem. Mennyire megbizhato ez a keszulek? Tesztek alapja ar/ertek aranyban egesz jo. Ujabb Xiaomi telefont nem szeretnek mert a Miui rendszer nem igazan tetszik mar.
-
Thusor
őstag
Olyan telefont keresnek ami kivalthatna a tabletem es telefonom is egyszerre. A Xiaomi mi max 3-at neztem ki, de nem tudom hogy mennyire erdemes megvenni a telefont ugy hogy mar nem egy idei darab, de a piacon nem igazan lattam hasonlo meretu telefont. Mi a velemenyetek?
-
Thusor
őstag
Sziasztok!
Xiaomi redmi note 2 telefonomnak keresném utódját.
Elvárásaim:
- 5,5" körüli kijelző, gorilla glass üveg, 720p vagy 1080p felbontás
- LTE képes, lehetőleg B20-al is
- 3 GB ram és 16-32 GB rom
- Lehetőleg android 6-al
- Jó support és frissítési lehetőségek
- Dual sim és SD kártya bővítési lehetőség
- bluetooth 4-4.2Keret: 70 ezer forint környékén maximum.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest