- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
válasz
punky10 #40133 üzenetére
Az oké! El hiszem igazad is van, meg neki is...kivéve hogy úgy szidja a telefont hogy nem használja csak degradálja...de miért nem lehet megkérdezni, hogy Jóska, Pista belefér neked ennyi plusz és ezért ezt kapod? Miért kell egyből a határa fölé menni a kérdezése nélkül? És nem az első és nem csak tőle. Bármikor szarul jöhet annak az 5-ösnek a hiánya. De nem szólok ehhez már semmit. Ha már annyit írt akkor tegyünk arra is javaslatot meg, hogy szerintünk ez még ha hozzáteszel jobb...vélemény? Így kéne működni. Erre ugrok mert ez más költségvetésében való turkálás már bocs...hadd döntse el ő hogy van-e rá keret vagy sem...ez a maszek véleményem...érdekes van akinél működik.
-
silvergod
őstag
válasz
punky10 #39437 üzenetére
nem minden telefon sz*r csak az y300
Nem belépőszint...a pocket neo és társai azok...30 rugóért azért ezt nem mondanám annak.
ez már codálatos 2 magos....úgy is ezt látja mindenki csak...az már nem érdekes hogy csak A5
A GPU is gyenge..
A hangját nem hallani nem is értem hogy mehetett így gyártásba...
érdekes hogy a y200-210 ami tényleg belépő az szól normálisan. -
prosoftware
csendes tag
válasz
punky10 #39406 üzenetére
Néztem Nokia Lumia 520 teszteket. Tényleg jókat írtak róla, de pl. ezt hátrányként:
" RAM mérete 512 MB. Ennek egyelőre nincs semmiféle hátránya, a jövőben azonban lehet, hogy lesznek olyan alkalmazások, amelyek ennek a dupláját igénylik."Mindegyiknek 512 MB a RAMja és 1 GHzes a procija, viszont a Huaweinek tényleg kétmagos. Mennyire megbízható a Huawei? Még nem hallottam erről a márkáról. Vagy hagyjam a márkát, mert már mindegy, csak a szerencsétől függ, hogy az éppen legyártott teló nem hibás széria-e?
LED a kamera milyen pluszt ad a gyakorlatban? Mikor hasznos?Sok oldalon írják, hogy 512 MB RAM kevés az Android Jelly Beannek. Erről mi a véleményetek? Milyen esetben kevés? Mert néznék rajta filmet is, ha nem is játszanék a zsír új játékokkal.
És a WP8nak elég az 512 MB RAM? -
válasz
punky10 #37999 üzenetére
nem, nem annyit tesz, mivel a százalékos értékek nem az alapján kerülnek kijelzésre, hanem a rendszer igénybevételének viszonylatában, így a készenlétes üzemidőből és a kijelző százalékos értékéből nem tudod kiszámolni, hogy adott készenlét mellett mennyit ment a kijelző!
akkor lenne mérvadó, ha adott képek mellé csatolva lenne a kijelzős üzemidő is, de azon bizony kevesebb érték szerepelne, mint amennyit te kiszámoltál.
a p6 nem számít annyira jónak a kategóriájában akkumulátoros üzemidő tekintetében, legalábbis nem dobogós, inkább csak átlagos. -
törölt tag
válasz
punky10 #37999 üzenetére
Igen, írtam is.
Ez nem képeskönyv, el lehet olvasni!Azt is írtam, hogy nem az én eredményeim, és hogy nekem aktív használattal max. 2 napot megy el. Ha nagyon sokat használom, akkor estére 40-45%-on áll az akku.
Nekem egyik telefonom sem tudja/tudta ezt így sem. Sem LG sem Motorola, se más. Esetleg még az I4 tudott hasonlót.
-
Dhampir
félisten
válasz
punky10 #37492 üzenetére
Onnan ne vegyen akkor. Az Android tud magyarul.
Xaels
Sajnos. Ezért is lett olyan sikeres "néptelefon" az utóbbi időben a Lumia 520. Sokan inkább Kínából rendelnek olcsó Androidosat +- harmincért, de a vámügyintézés és az esetleges garanciáztatás szívatós lehet, plusz költséges téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest