Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ájvé

veterán

válasz #00661248 #88126 üzenetére

Nekem Mi3 van és teljesen elégedett vagyok vele, szóval alapvetően a Xiaomi telefonok jók. Redmi 2 Pro-ról is jókat olvastam, miden megvan benne ami manapság ebben a kategóriában elvárható.
    Note 2 hardveresen erősebb, jobb képeket csinál videó se rossz, hosszú távon jobb választás a hardver miatt. Annyi a hátrány, hogy egyik sim helyére megy az SD kártya, szóval választani kell dual sim és bővítés között.
    Kettő közül, ha méret nem számít biztos a Redmi Note 2-t választanám, ezzel ki fogsz két évet húzni.

(#88127) sb:
    Honor 6
    Belassulás a Samsung jellemzője (több embertől hallottam már), az említett telefonokra ez kevésbé jellemző, nekem legalábbis semmit nem változott 1 év alatt a Mi3. Samsung ROM-nál meg nehéz rosszabbat találni, említettet telefonokon minden tekintetben jobb ROM van szerintem (saját és néhány ismerős telefonos tapasztalata alapján), funkcionálisan sokkal használhatóbbak és hasznosabbak. AOSP gyorsabb persze, de mire belakod az se lesz sokkal jobb, nekem ez a tapasztalatom (sőt sok funkció hiányzik amiket már megszoktam).

Új hozzászólás Aktív témák