- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s-tomi #21026 üzenetére
a t-mobile esetében van fekete, vettek is már többen, bár a webshop felületen most nem kapható, de üzletekben kifogható - bár sokkal olcsóbb webshop rendeléssel, meg a 8 munkanapos indoklás nélküli elállás lehetősége sem utolsó dolog -, illetve újabb készlet várható, amennyiben nem annyira sürgős, úgy várj néhány napot, és biztos lesz fekete is.
-
csababarca
őstag
válasz
s-tomi #21023 üzenetére
Vedd meg.
Nekem 1 hete van meg,hibát még nem tudtam találni benne. S3-al összehasonlítottam, de nálam mindenben jobb a G.
Persze a One, Z, S4 más kategória, de ellenük sem vall szégyent.Pénz kérdése az egész, bár ha lett volna feles 200ezrem,akkor is a G-t választom, mert nekem a kinézet fontos, meg az UI is, ami az LG-ben a legszebb (számomra.).
-
phobeus
aktív tag
válasz
s-tomi #20511 üzenetére
ahogy mondtam
expansys.hu
(#20513) MurdR: ipon-ból nekem is van tapasztalatom igaz nem mobiltelefonnal kapcsolatban, szerencsére nekem sose volt baj velük, de azért van vaj a fülük mögött
Azt nem tudom, hogy gyári garit adnak-e vagy nem, expansys igen és annál nincs jobb
(#20515) s-tomi: várható érkezésnél tényleg 4 napot ír, hát ha ennyire sürgős akkor megveheted máshol is, de ha már gsm akkor partnerogsm.hu igaz én nem vásároltam ott, de dicsérik
-
phobeus
aktív tag
válasz
s-tomi #20507 üzenetére
hát függetlenül akarot boltból? akkor expansys.hu
-
phobeus
aktív tag
válasz
s-tomi #20484 üzenetére
htc one x már kicsit régi modell, a htc one meg az idei csúcsmodell. A one x-ről annyit tudok mondani, hogy gyenge az aksija, de amúgy jó telefon. A htc one pedig hát sokak szerint az idei év legjobbja, neked ha fotozásra nem igazán kell akkor arra bőven megfelel, mert csak 4 mp a kamerája. Viszont új technológiával készült úgynevezett ultrapixel tech.
Én mindenképp a mostani htc one mellett döntenék, csak még kicsit húsos az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest