- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
válasz
Fancy-boy #74409 üzenetére
Még árulják itthon... nem hittem volna, mobilon meg nem néztem utána... mind1
Igazából hardveresen a Samu nyer, hisz 1 GB ram, 2x1GHz proci, míg a Defy+ csak 512 MB ram, és 1x1GHz (custom rommal 1,2GHz) proci. Ennyiben különböznek.
Kamera ugyanaz (5 MP), illetve a defy képernyője kisebb (3,7") a samu pedig 4", bár nekem jobban tetszik a defy képe (ez személyes vélemény). És van gombvilágítása alul ellenben a samu fizikai gombjaival.
Viszont! A Defy-t szét lehet romozni. Olyan szinten testre szabható, hogy az nagyon ritka. Feldob rá egy Wiui-t és atombiztos lesz.Illetve van még egy dolog. A Motorolának nincs hazai képviselete (A Cordon Kft javítja őket, ha van vmi baj, meg persze ha érkezik alkatrész) Ebből kifolyólag magyar nyelv sincs alapból rajta. (csak custom rommal)
Ez is a Samu felé dönt, de kérdés, számotokra mennyire mérvadó. -
szoke12
őstag
válasz
Fancy-boy #74405 üzenetére
Az Xcover 2 teljesen megbízható. Egy barátomnak az van több mint egy éve, mindent bír, a rendszer is stabil, szóval csak ajánlani tudom. Egy drágább kategória az S4 Active, arról nem tudok nyilatkozni. Kínai mobilok közül ott van pl a Doogee Titans 2, ami viszonylag új, bár még nem volt kezemben.
Én eddig amúgy egy Motorola Defy+-t használtam, nekem nagyon bevált, az ismegbízható teljesen, bírja a strapát, bár az már tényleg nem mai. Újonnan max ebay-ról tudsz sztem már csak rendelni, vagy használtan van már zsebpénzért egy csomó.
Drágább kategória szintén a Sony Z sorozat. Ott is érdemes szétnézni.De ha csak alap dolgokra használja, akkor részemről a Samu a jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest