-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabó75 #10462 üzenetére
nem is a sebességgel lesz gond, de még az akkumulátor hiányától sem félek - bár én arra tippelnék, hogy az akkumulátorok technológiája is változik az elkövetkező évek alatt -, hanem szoftveres támogatásilag nyírják ki - és itt nem csak a firmware verzióra gondolok, hanem a körítésre is, a legtöbb akkori alkalmazás nem fut majd a régi rendszeren -, illetve hardveresen akkora léptékek vannak szinte évente, hogy hiába most a 4 mag...stb, nem tudni, hogy milyen technológia változások lesznek 3 év múlva, és itt sem csak arra gondolok, hogy 4 mag helyett 6...stb, hanem alapjában más technológiákat is bevezethetnek.
nem csak az okostelefonok, de más - főként műszaki - téren sem nagyon merek 3 évre előre gondolni!
16 éve mobilozok, de 16 hónap volt a rekord, ameddig egy telefont használtam, de akkoriban még nem dobtak ki ennyi telefont rövid intervallumokon belül, mostanság - szerintem - maximum 1 év a reális. -
meszi3
tag
Nagyon jó! Azt nem írtam előbb hogy gsmlineról veszem mindenféle "extra" nélkül, se használt se szolgáltatós verzió nem játszik. Aki esetleg tanácsot ad kéretik figyelembe venni
Na szóval nagyon jó ez az atrix,de azt írja hogy 2.3-as android van rajta. Ez azt jelenti, hogy hivatalosan nincs rá JB, de én attól még tehetek rá, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest