- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Globál 1 SIM-es igen, írtam már hogy ezt elnéztem. Mi 9 még a Mi 8-nál is gyengébb az OIS hiánya miatt. Amiket írtam viszont mindbe van OIS.
Ha abszolút felső kategóriás kell akkor viszont jóval kevesebb választás marad, de az 150-be sehogy nem fér bele (duplájába esetleg).
Amit írtam még az a Oneplus Nord, igaz csak 765G van benne és kameráról érdemes megvárni az első épkézláb teszteket, de amúgy jónak tűnik.
Ha csak szolgálatótól veszel akkor sok minden kilöve, de ezt eddig nem említetted (Realme és Poco van amúgy?).
Kicsit sokat akarsz amúgy, 150-ért csúcskategóriás készülék? Lehet persze Telekom 2 év részletre valami drága csomagba (ha kihasználod viszont akkor ez se lehet gond). -
Ájvé
veterán
Kicsit túl tolod az U11-et, Mi 10 és az összes általad felsorolt Xiaomi jobb nála (úgy sincs erre semmilyen hiteles teszt, de dxo-ban mindegyik jelentősen több pontot kapott, persze erre is lehet mondani, hogy csak pontok, de csak értenek hozzá valamit).
OP7 pedig gyengébb a felsorolt Xiaomiknàl, OP-nak kamera még mindig gyengesége, minden más téren még akár jobb is a konkurenciánál (pl szoftveres támogatása).
Én nem hallottam az utóbbi jó néhány évben single SIM-es Xiaomiról (Mi 3 még például az volt, ezt is azért tudom mert nekem is volt), de írj már egy párat legszíves. Redmi szériában még dedikált micro SD kártya hely is szokott lenni mostanában. -
Ájvé
veterán
Oneplus szoftveres támogatása az egyik legjobb, ha kamerában esetleg nincsenek is s toppon. Xiaomi viszont jó lett kamera fronton is, szoftveres támogatása se rossz. Én amúgy Oneplusra szerveznék, az új Nord árban is jó és tudásban is, esetleg olvass utána (Európába augusztus 4-én jelenik meg).
-
xhege
veterán
Az OP 7t sem a kamerázás csúcsa (minden más szempontból iszonyúan jó telefon), bár egy Gcam tud rajta javítani. Az előttem javasolt P30 Pro lehet jó megoldás, vagy olcsóbban egy Pixel 3a, esetleg az állítólag holnap megjelenő pixel 4a. Kamerában mindkettő nagyon jó, a hardver specifikáció tekintetében nem csúcs, de nagyon jól optimalizált telefonok. Ha nem vagy gamer a mindennapokban hibátlanul működik.
-
Valami linket is tudsz adni, ami ezt alátámasztja?Sehol nem találok infót erről, szóval nagyon kacsának tűnik. 2 napja vitték le az árakat, nem tűnik logikusnak még lejjebb vinni hirtelen. Valamit benéztél szerintem.
Közben látom rájöttél. Gratulálok.
(#30884) w333
Innen látszik, hogy mennyi hitelt lehet adni a szavaidnak... Egyből tényként terjeszted a hülyeséget.
-
-
-
FefeeX
veterán
nem tudom, milyen értelemben volt az a legjobb telefon, anno az iPhone 4-em oda-vissza csukta össze azt a telefont, csak ugye az ára jóval magasabb volt. Mondjuk akit nem érdekel a lag, az láthatja másképp a dolgot, de máig nem láttam olyan Androidos telefont, amin nem fordul elő legalább naponta egyszer a húzom de nem reagál lag. Viszont a 4.0 Android óta a helyzet sokkal jobb lett, már számomra is élhetővé vált a platform.
(Froyo-val még a húgom számára is szutyok a Galaxy S, pedig aztán nem sokra használja, nem láttad az arcát, mikor megkapta CM10.1-gyel...)Az Alcatelről nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt és nem is lesz soha, sőt, alapvetően az Androidtól is tartózkodok, amennyire lehet, elég az, hogy a család és az ismerősök telefonjait nekem kell helyreraknom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest