-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Én is e két telefon között filózok, illetve már döntöttem, csak nálunk vmi nem stimmel az árazással a 14t-nél szerintem... Szerintem mindenképpen nézd meg őket élőben, mielőtt választasz, mert eléggé más stílusú a két telefon. Kamerában jobb a Honor, formailag a 14t jobban bejön nekem, ott ip68 is akad. Nekem sajna a Honor már kezelhetetlenül nagy, a 14t egy lehellettel kisebb, illetve a túrázós hobbimhoz a 14t zömöksége jobban passzol, mint a kecses Honor.
-
-
Zsolt,72
senior tag
Nem korrekt dolog, hogy olyasmivel “hajtanak el”, amit írásos módon nem lehet alátámasztani. Nyilván evidensnek gondolták ezt a részletet, de akkor legyen ott olvasható, világosan a feltételek között. A jog ugyanis nem így működik, hogy “gondoltam, kitalálja majd az ügyfél, hogy csak magyar állampolgár veheti igénybe”.
-
ggeleven
őstag
Géphez kerültem, így könnyebben tudtam utána olvasni.
A leírásban az van, hogy használt telóra ajánlott összeg + XX ezer Ft.
leírás link
A megjelölt termékekre áruházi vásárlás esetén extra készülékbeszámítási kedvezményt adunk, amennyiben beszámíttatja a régi készülékét az áruházban található Okospultjainknál. Készülékbeszámítás esetén az áruházaink Okospultjaiban a technikus kollégák azonnal, helyben bevizsgálják a készülékét és megajánlanak rá egy beszámítási árat. A beszámítani kívánt telefon értéke ezeken felüli kedvezményként vonódik le a megvásárolni kívánt termék értékéből! -
Kawauso
aktív tag
Így már mindjárt más.
Egyeduralkodót nehéz mindenesetre választani. Én nem ajánlom a Samsung S20 FE-t, mások nagyon esküsznek rá, hogy a Snapdragonos verziónál nincs jobb vétel. Tőlük szóba jöhet még az A52s, és az A72, de utóbbinak nem combos a hardvere. Ott a Pixel 4a is, megbízható, de csak egy főegysége van hátul, széleslátó, telefotó, makró ha hiányozna, nincs. Van egy 5G-s változata, abban már van széleslátó is. A Motorola Edge 20 szimpatikus, de kevés egyelőre róla az információ. Almás vonalon az SE is játszhat, bár állítólag jövőre lesz utódja. Plusz talán a Nord 2, arról viszont meglepően keveset beszélnek a techguruk, ahhoz képest, hogy a sima Nord-ot miként felmagasztalták, pedig az ígéretekhez képest egyáltalán nem volt szerintem nagy durranás. Ez meg ígéretes, mégsem látom, hogy mindenki elalélt volna tőle, és őszintén szólva, nekem sem tetszenek a kameraképek, amiket produkál. -
Kawauso
aktív tag
Feltehetőleg a Redmi Note 10 Pro.
Hozzátéve, hogy középkategória és fényképbajnok mindenképpen kompromisszumokkal jár. Van némely drágább Samsung-ban OIS vagy telefotó, de nem feltétlenül jelenti azt, hogy "szebb" képeket csinálnak. Viszont azt igen, hogy nincsenek díszkameráik, az összes használható. Plusz a Pixel 4a is játszhat, de kérdés, hogy a középkategória árhatára meddig érvényes nálad.@Csaby25
Borzalmas. Még az 5G sem menti meg, van számtalan olcsóbb, jobb 5G-s készülék. -
BenHans
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest