- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Darko_addict #40330 üzenetére
Azt mondták, a RAM-ban kell futniuk a programoknak. Azt mondjuk nem tudom, hogy akkor a rengeteg eladott telón hogyan játszanak.
A 820 egyébként pont tetszik, annak az árazása zavaró, mert ahol olcsóbb, nem jelzik, hogy ÁFA nélküli lenne, de állítólag az, ráadásul nem használt, nem tudom, honnan lenne érdemes beszerezni. Nokia bolt van nálunk is, de a Nokia ár 78k, azt soknak tartom 2 magos prociért, akár nem kell több Win alá, akár igen. Hogy a Nokia mégialejátszója OK, azt tudom, havernak volt 5800 Xmusic, az nagyon pöpec kis cucc volt, csak hát böngészőileg korszerűtlen. + nem volt okos, ami amúgy nem lenne zavaró, mert inkább bennem legyen az ész, ha már lehet választani.
-
katt777
félisten
válasz
Darko_addict #40308 üzenetére
Hát, Lumiá 625-nek is eleve csak 512MB RAM-ja van, 820-asnak 1 GB, az anyagi keret meg itt véget ér. Azt nem tudtam, hogy SD-ről nem futnak az alkalmazások, ez nálam ki is zárja a telefonvásárlást, marad a K500i, telefonálni azzal is lehet.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Darko_addict #40300 üzenetére
Egyetlen dolog ami miatt megérné nekem,ami- zavar hogy mindenképpen meg kell tartani/nem vehetsz másikat-hogy eladhatom és vehetek másikat .
Rendes gyári garisok még mindig drágák 30-40 és pl biztositas sem tudsz kötni hozzá,talán a részletfizetést is nehezebb intézni.Nálam különösen gond hogy flottába vagyok így abból ki kellene lépnem,sajnos egy összegbe most sok 100k.
Gsm boltos tuti nem kellene nekem.
Na majd meglátom. -
lenox
veterán
válasz
Darko_addict #40306 üzenetére
G2-ben is csak "Szabadon felhasználható belső tárhely: 0,98 GB + 1,67 GB" van, ami irtó kevés! Játékokat meg progikat nem tudsz SD-re tenni,
Melyik a G2? Nyilvan nem az LG, de amit fent irsz az alapjan ez egy 4 GB taras kellene legyen, azt hirtelen nem talaltam ki, hogy melyik G2.
Amugy altalaban at lehet mozgatni a proggykat sd kartyara, ezt pl. a sony nem szokta engedni, de pl. samu meg igen. Egy minimalis resz ilyenkor is marad a belso tarban, de 8 GB-os telefonnal az mar nem sokat szamit. Szoval en 8 GB-ra raknam a limitet, de ettol nyilvan ti rakhatjatok 16-ra, csak mondani akartam, hogy lehet rakni proggyt sd kartyara.
-
katt777
félisten
válasz
Darko_addict #40306 üzenetére
Hát, ez hasznos infó volt, tehát 16GB-ra kell vennem a belső memória igényemet? Nem is tudom, mi lenne és mennyiért ilyen. Lassan az ember laptop árba kerül, akkor meg miért vegyek telót?
Androidot nem szeretem jobban, mint a windowst, ez nem elvárás. -
katt777
félisten
válasz
Darko_addict #40303 üzenetére
Minőség érdekel, nem "szép zene". Pl. hogy átjönnek a magas és a mély hangok, nem zörög, nem tompul, játékban is azért az "erősséget" írtam, mert nem az érdekel, elavult-e, hanem hogy az igényes alkalmazások elfussanak. Egyébként Gigabyte Mayát méztem, 65k alatt van, vagy Lumia 820, de az meg érdekesen 58-ért, és nem írják, hogy nem ÁFÁs ár lenne, ha meg nem az, büntetik, szóval Win ellen sem lennék, amennyire olvastam, elég pöpec.
-
Atti1112
aktív tag
válasz
Darko_addict #40285 üzenetére
Nagyon köszi mindenkinek a választ,akkor N4 lesz 16 Gb memóval.Nekem az elég.Ha minden kötél szakad,akksit tudnak benne cserélni ? Ebben 2 Gb a RAM a Samu 3-ban csak egy.
A "kemény" játékok is simán hasítanak gondolom és a Google Play is alapból fent van rajta,így van ? -
Atti1112
aktív tag
válasz
Darko_addict #40283 üzenetére
Köszi.Azért gondoltam az LG nexus-ra ,mert állítólag annak jobb a memóriakezelése,mint a Samu 3-nak.Míg a Samu 3 akadozik néha ,az LG-k meg sem döccennek.Igaz lehet ez ? Ja és a Nexus képe állítólag szebb,mert jobb a kijelzője.Vélemény,tapasztalat ?
-
MurdR
veterán
válasz
Darko_addict #40273 üzenetére
Gyárira szavazok, a garizatatható állapotra.
-
MurdR
veterán
válasz
Darko_addict #40270 üzenetére
Sokan félnek tőle, már csak azért is, mert sok hozzá nem értő olyan rendszert tesz fel, amivel csak a szívás van. Mondjuk én megnézném azt is, hogy pl ''dindidundi55383 nevű újonctól venném-e a telefont, vagy esetleg egy Kelzsocától
De én is tartanék tőle. -
motoflug
őstag
válasz
Darko_addict #40270 üzenetére
Szvsz. sokan vesznek inkabb gyárit, mert, hogy arra el a garancia stb. Ha olyan az arc, aki ért hozzá, ugyis rak ra valamilyen romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest